Obeleženo pokretanje ProdajaDelova.rs – novog portala za prodaju auto-delova

Novi sajt na tržištu privukao je veliku pažnju u proteklih par nedelja, jer je startovao sa preko 300.000 artikala, što je predstavlja apsolutno najširu ponudu auto-delova na jednom mestu u Srbiji, a zahvaljujući saradnji sa najvećim dobavljačima na našem tržištu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Danas je najavljeno da je u pripremi još 100.000 artikala koji će uskoro biti dostupni.

Prodajadelova.rs je porodična firma koja je dugo čekala na realizaciju. Nikola Đurović koji je osnivač i direktor ove firme je danas predstavio svoj profesionalni put u velikim korporacijama gde je radio baš na auto-programu dugi niz godina. Osim njegovog velikog profesionalnog znanja i iskustva, on je pasionirani ljubitelj automobila, tako da još pre par godina pravi biznis plan za ovaj projekat, da bi sada ostvario svoj san.

 

Problemi na tržištu – a koje je Nikola uvideo – obuhvataju to da su cene delova veoma bitne kod donošenja odluke o kupovini i da kompleksnost asortimana dosta vezuje kupca za prodavca, te se smanjuje šansa da vozač samostalno odabere i kupi rezervni deo.

Ono što je ova mlada porodična firma osmislila kao rešenje je online portal koji omogućava svakome da jednostavno i sa sigurnošću dođe do rezervnog dela koji mu je potreban i poruči ga.
S obzirom na to da portal poseduje najširi asortiman u Srbiji, ušteda je zagarantovana, kao i brzina same kupovine.

Portali širom sveta uzimaju dobar deo tržišta i u konstantnom su porastu – Autodoc, Oscaro, Epiesa, i mnogi drugi. Menja se način kupovine, ali vozači i serviseri su mlađi i prirodnije im je da imaju širu ponudu „na klik“.

Ono po čemu se Prodajadelova.rs ističe jeste da to nije samo katalog proizvoda i portal za jednostavnu kupovinu u tri koraka, već pruža i kompletnu uslugu u pomoći oko odabira pravog dela ili seta delova. U stručnoj podršci rade ljudi sa preko 20 godina iskustva u prodaji auto-delova koji su za svega par nedelja rada dobili velik broj pohvala za znanje, strpljenje i uslužnost.

Na današnjem druženju povodom lansiranja Prodajadelova.rs bili su okupljeni svi najveći distributeri auto delova u Srbiji, online influenseri, partneri i saradnici, tako da se uliva veliko poverenje u predstavljene planove – konstantno povećanje asortimana, unapređenje sistema plaćanja i isporuka, povećanje stručnog tima za bržu komunikaciju sa kupcima i planovi za saradnju sa servisima koji se vide kao partneri.

Povezane teme: prodaja delova, auto delovi, automobili, održavanje vozila
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»