Šesta SEE Automotive - Connect & Supply konferencija biće održana online 19. i 20. maja

Automobilski klaster Srbije (AC Srbij) organizuje šestu po redu konferenciju posvećenu razvoju automobilske industrije „SEE Automotive - Connect & Supply” 19. i 20. maja 2020. godine!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Uz podršku projekta Razvoj privatnog sektora u Srbiji (PSD) koji, u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje, sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ. Zbog postojeće situacije ovogodišnja konferencija biće održana online.

 

Glavne teme konferencije ove godine biće uticaji krize prouzrokovane COVID-19 virusom, odgovor na krizu i budući trendovi. U virtuelnom prostoru će se okupiti više od 200 učesnika iz oblasti automobilske industrije iz Jugoistočne Evrope.

Cilj „SEE Automotive - Connect & Supply” konferencije je povezivanje OEM proizvođača, kompanija TIER1 i 2 i relevantnih javnih institucija, kako bi se dodatno pomoglo razvoju automobilske industrije u regionu Jugoistočne Evrope.
O aktuelnim planovima OEM i TIER1&2 kompanija, izazovima i potencijalima za dobavljače iz Jugoistočne Evrope, kao i mogućnostima za razvoj i primenu inovacija u automobilskoj industriji u ovom regionu, govoriće predstavnici najznačajnijih svetskih automobilskih kompanija i pratećih industrija prisutnih u ovom regionu. Neke od kompanija koje će učestvovati su Jaguar Land Rover, Volkswagen Innovation Hub TLV, Continental Automotive Serbia, Mitsubishi Electric, VDA (Nemačko udruženje auto-industrije), Brose, DB Schenker, Rheimmetall, Videoton, BME, kao i Odeljenje za međunarodnu trgovinu iz Velike Britanije.


Predstavnici ovih kompanija učestvovaće i na B2B sastancima, koji su ponuđeni učesnicima kako bi se maksimalizirali poslovni kontakti. B2B sastanci će se odvijati online, preko specijalne platforme, u drugom delu prvog dana i tokom celog drugog dana Konferencije.

Ova konferencija je jedna od najvažnijih stručnih i poslovnih skupova u ovom delu Evrope kada je u pitanju automobilska industrija. Na tom mestu učesnici se mogu informisati o trendovima kompanija i planovima proizvođača u regionu.

Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su uticale na unapređenje poslovanja kompanija iz automobilske i pratećih industrija u Jugoistočnoj Evropi. Zainteresovani za učešće na Konferenciji mogu se prijaviti na sajtu.

Povezane teme: konferencija, automotive, Connect & Supply, Automobilski klaster Srbije
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»