Zašto vaš kombi za selidbe u Beogradu kasni?

Kao da selidba nije već dovoljno stresna sama po sebi, a ukoliko živite u prestonici i potrebne su vam usluge agencije za selidbe, Beograd može da vam zagorča život.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Glavni problem je u tome da vozila za selidbe često kasne. Evo koji su razlozi zašto agencije za selidbe u Beogradu češće kasne nego u drugim gradovima:

 

Neadekvatan parking
Selidba još nije ni počela, a vašem vozaču već raste pritisak. Ne, hipertenzija ne mora da bude bolest od koje pati vozač vašeg transportnog kombija ili kamiona za selidbu, već neorganizovan parking u gradu Beogradu. Uslov za povoljan transport stvari koje se sele podrazumeva parkiranje što bliže ulazu stambene jedinice iz koje se iseljava (i kasnije useljava), a činjenica je da divlje parkiranje i generalni nedostatak mesta svakodnevno zagorčavaju život Beograđanima. Da ne govorimo o nesolidarnosti drugih vozača koji lako mogu da vas “zagrade” kada samo na kratko skrenete pogled.

 

Gradske saobraćajne gužve
A kada jednom uspete da se parkirate i spakujete sve što se seli u kombi ili kamion, sledi vam probijanje kroz gradsku saobraćajnu gužvu. Ovo je problem koji odavno prevazilazi jutarnje i popodnevne špiceve i gotovo da ne postoji mogućnost da se zaobiđe. Gust saobraćaj i zastoji su jednostavno deo svakodnevnice ako živite u Beogradu. Jedina opcija jeste da se vozi manjim i manje prometnim uličicama koje su često nepovoljne za vožnju kamionom. Ili da se biraju trase koje su bolje prohodne, ali usled radova po gradu, sve je češći primer da su neki delovi grada potpuno neprohodni. Gradske saobraćajne gužve su još jedan od razloga zašto službe koje se bave uslugom selidbe često kasne. Saobraćaj je zaista teško predvideti.

 

Kvarovi na vozilu
Ovo možda nema direktne veze sa životom u prestonici, ali jedan od razloga zašto može doći do kašnjenja pri dolasku vašeg vozila za selidbe jesu kvarovi vozila. Kvarovi su, složićete se, vrlo nepredvidivi. Bilo da li je u pitanju alternator, alnaser, akumulator ili releji, nekada se dešava da auto jednostavno neće da „upali“ i ne može da startuje. Ukoliko je služba za selidbe koju ste angažovali ozbijna, stvar se brzo rešava i po vaše stvari dolazi drugo vozilo u najkraćem mogućem roku. U suprotnom, velika je šansa da se vaša selidba odlaže dok se vozilo ne vrati u funkciju.

 

Kako preduprediti kašnjenje selidbe u Beogradu
Iako su gužve u saobraćaju, iznenadni kvarovi i radovi na putu nešto na šta jednostavno ne možete da utičete, postoje stvari koje jesu u vašem domašaju. Za početak, kada birate službu koja će vam vršiti uslugu selidbe, Beograd ima veliki broj registrovanih agencija. Pre nego što odaberete agenciju koju ćete angažovati, dobro se raspitajte kod prijatelja ili proverite recenzije na forumima kako biste bili sigurni da ste odabrali onu koja će vam pružiti kvalitetnu uslugu. Za početak, da dođe u ugovoreno vreme ili bar u okviru dogovorenog vremena jer ažurne agencije neće obećavati tačan termin već okvir u koji su uračunati svi navedeni ometajući faktori.

Povezane teme: selidbe, beograd, hipertenzija, vozači
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»