DRIVE.GO – MOBILNA APLIKACIJA ZA PLAĆANJE BEZ ODLASKA NA KASU: Platite gorivo bezbedno iz automobila

Jedna od najsavremenijih tehnologija koja polako menja svakodnevnicu vozača u svetu predstavlja plaćanje goriva na benzinskim stanicama bez potrebe odlaska na kasu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ova inovativna usluga pokazala se kao izuzetno korisna, posebno u novonastalim okolnostima kada raste briga o javnom zdravlju, a istovremeno se javlja potreba za poboljšanjem higijene i socijalnim distanciranjem.
Zahvaljujući kompaniji NIS, vozači iz naše zemlje sada su u mogućnosti da napune rezervoar i bezbedno obave plaćanje na točionom mestu putem nove Drive.Go mobilne aplikacije, bez ulaska u maloprodajni objekat i odlaska na kasu. Proces kupovine goriva brz je i jednostavan, a aplikacija se može besplatno preuzeti sa Google Play i Apple Store-a.

Kako izgleda proces plaćanja?
Potrebno je prvo da korisnik instalira Drive.Go aplikaciju, a zatim na benzinskoj stanici skenira QR kod, istaknut na točionom mestu. Nakon završetka točenja goriva korisnik plaća račun klikom na dugme Plati. Ovim korakom se proces završava, i korisnik može da nastavi put. Dodatno, vlasnicima kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ je omogućeno sakupljanje bonus poena uz Drive.Go aplikaciju prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Nova usluga, osim što skraćuje vreme čekanja, predstavlja i značajan doprinos kompanije NIS u borbi protiv aktuelne svetske pandemije, omogućavajući korisnicima bezbedno kretanje i vožnju uz što manje socijalnog kontakta. Ujedno, reč je o jednom inovativnom iskoraku i jedinstvenom pristupu koji prati najnovije svetske trendove u digitalnim tehnologijama i na domaćem tržištu, što potvrđuje NIS-ovu lidersku poziciju u oblasti modernizacije poslovanja.
Usluga korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije za sada je omogućena na 25 benzinskih stanica u većim gradovima Srbije, a NIS će nastaviti da širi mrežu maloprodajnih objekata na kojima će ova usluga biti dostupna, kako bi što veći broj potrošača mogao da uživa u prednostima plaćanja putem mobilne aplikacije.

Povezane teme: nis, Drive.Go, plaćanje, gorivo, benzin, dizel, pumpa
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»