Danas otvaranje nove deonice autoputa - Gužve kod Obrenovca postaju prošlost

Deonice autoputa "Miloš Veliki", od Surčina do Obrenovca, koja će prepoloviti vreme putovanja na potezu od Beograda do Čačka - sa dva na sat vremena, svečano se otvara danas, a dobra vest je i ta da će putovanje ovim deonicom biti besplatno, jer nema novih naplatnih rampi.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Zvanično otvaranje deonice autoputa Surčin-Obrenovac zakazano je za danas u 11 sati, a događaju će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Puštanje u rad nove saobraćajnice dugačke 17,6 kilometara povezaće Koridore 10 i 11, tačnije Vojvodinu sa zapadom zemlje, što će, konačno, smanjiti gužve na izlazu i ulazu na autoput “Miloš Veliki” kod Obrenovca.

 

Od Surčina do Čačka za sat vremena
Ako se uzme u obzir da će na autoputu “Miloš Veliki” od Surčina do Čačka ukupne dužine 120,6 kilometara biti uglavnom ograničenje brzine 130 na sat, to znači da će vozači moći da pređu celu saobraćajnicu i za manje od sat vremena uz poštovanje saobraćajne signalizacije.

 

Obilazeći danas trasu autoputa pred sutrašnje otvaranje, potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, najavila je da se na toj deonici neće naplaćivati putarina.

 

Opširnije pročitajte na Blic.rs

Povezane teme: autoput, obrenovac, beograd, čačak
Ovu vest nije moguće komentarisati.