Bezbednost na prvom mestu - "Reno" nagradio učenike 14. beogradske gimnazije

Za kompaniju “Reno” bezbednost je na prvom mestu kako kada je konstruisanje automobila u pitanju, tako i kada je reč o bezbednom učestvovanju dece i tinejdžera u saobraćaju.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Još 2000.godine “Reno” je pokrenuo međunarodni vaspitno-edukativni program koji sprovodi u dvadeset zemalja u svetu, kao potporu globalnom projekta UN-a „Dekada akcije za bezbednost na putevima 2011–2020.“. Program je namenjen podsticanju dece i mladih na sigurno učestvovanje u saobraćaju, a sprovodi se kroz dva pravca delovanja:
XIV beogradske gimnazije je jedna od 79 škola širom sveta koje su učestvovale u takmičenju „Tvoja ideja, tvoja inicijativa“ za godinu 2018/2019 i njihov projekat „Bezbednost na putu za sve“ je izabran kao jedan od najuspešnijih.
U realizaciji ovog projekta učestvovalo je preko 30 učenika, a inicijator ideje je bila profesorka engleskog jezika Marija Dragnić. Nakon istraživanja koje su sproveli na nekoliko načina, preko analize rezultata online ankete, terenskog foto-istraživanja, do razmene ličnih iskustava koja se tiču najfrekventnijih nepropisnih ponašanja učesnika u saobraćaju, uspeli su da prepoznaju probleme i njima su se detaljnjije pozabave.

Projekat „Bezbednost na putu za sve“ učenici XIV beogradske gimnazije su inicirali kao mladi, ali savesni građani, sa željom da podignu svest sugrađana o važnosti odgovornog ponašanja u saobraćaju, i tako doprinesu većoj sigurnosti svih ljudi na ulicama u okviru naše zajednice. Ovom akcijom su se pridružili globalnoj kampanji sa istim ciljem na širem planu koji sprovodi Renault. Kao nagradu za svoj projekat koji je “Renao” ocenio kao jedan od najuspešnijih ove godine, nagrađeni su tabletom.

Povezane teme: Reno, Saobraćaj, Renault
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»