Gužve popodne na svim glavnim pravcima i nekim graničnim prelazima

Saobraćaj u Srbiji u popodnevnim satima biće pojačan na glavnim putnim pravcima i pojedinim graničnim prelazima, navode iz Auto-moto saveza Srbije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Jutarnja magla smanjuje vidljivost na području Požege i Kuršumlije, ali je može biti i na ostalim putevima koji prolaze pored reka i kotlina. Iz AMSS savetuju vozačima da iskoriste povoljne vremenske prilike i dnevnu svetlost za duža putovanja jer je vožnja tada lakša i rasterećenija.

 

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, dok se na teretnim terminalima čeka po nekoliko sati. Na izlazu iz zemlje na Horgošu i Batrovcima kamioni čekaju šest sati, na Kelebiji pet, na Sremskoj Rači dva sata, a Malom Zvorniku četiri sata.

 

Iz AMSS navode da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima. Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

 

Povezane teme: gužva, Saobraćajne gužve, saobraćaj, putevi, autoput