Izložba GLAMUROZNIH OLDTAJMERA u okviru manifestacije „24 sata elegancije“

Belgrade Waterfront će po treći put biti domaćin izložbe „Belgrade Waterfront Classic Car Show 2019“, na kojoj će najpoznatiji svetski i domaći kolekcionari automobila predstaviti svoje oldtajmere.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kvart, plato iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a u subotu 7. septembra od 12 časova i ove godine će okupiti bisere automobilske industrije, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

 

Ljubitelji luksuznih četvorotočkaša moći će da se upoznaju sa radom srpskog dizajnera svetskog renomea Marka Lukovića i njegove klase studenata. Ovom prilikom, posetioci će se podsetiti i nezaboravnih trenutaka Beogradske trke formula iz 1939. godine, koja ove godine slavi 80. godina.

 

Povodom ovog jubileja, u zgradu Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a (Karađorđeva 48) direktno iz muzeja Nuvolari iz Mantove, stiže originalni pehar koji je Tacio Nuvolari (Tazio Nuvolari) osvojio na Grand Prix trci u Beogradu 1939. godine. Ovaj vredni eksponat, koji je lično kralj Petar II Karađorđević dodelio pobedniku Taciu Novulariju, biće izložen tokom čitave manifestacije.

 

Istog dana u popodnevnim časovima, u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a biće predstavljeni i najprestižniji svetski brendovi, u okviru „Salona Izuzetnosti - Salon of Excellence“. U okviru ove manifestacije predstaviće se prestižne kuće elegancije, poput brendova Edward Sexton, Gaziano & Girling, Blackbirdfield i drugi, a od 17 časova biće dodeljena priznanja „Belgrade Waterfront Concours d'Elegance 2019“.

 

Opširnije pročitajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: oldtajmeri, izložba, glamurozni oldtajmeri
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»