VOZAČI OPREZ: SRBIJI I DANAS PRETI HAOS - RHMZ upozorava na jake pljuskove, grmljavinu i grad!

Nakon jučerašenjeg potopa, koji je izazvao haos u delovima Beograda, osvanulo je tmurno jutro, sa pljuskovima i grmljavinom.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U delovima glavnog grada kiša i u ovim trenucima pljušti, a vremenske prilike kao da poručuju da nije još gotovo. Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na jake pljuskove, grmljavinu, lokalnu pojavu grada i olujni vetar.

Tokom prethodnih dana, nevreme u većem delu Srbije napravilo je mnogo štete. Olujni vetar bio je dovoljno jak da iščupa drveće iz korena, dok su se usled obilne kiše na putevima stvarale bujice vode. Juče je autoput bio potpuno poplavljen i delimično zatvoren, voda ja gutala automobile, što parkirane, što u vožnji, poplavljene su institucije i domovi, a najveći haos je na levoj obali dunava.

 

VOZAČIMA se savetuje da ne kreću na bilo kakav put bez preke potrebe, jer ako je suditi po upozoranju RHMZ, sličan scenario mogao bi da se ponovi još danas i sutra, a nakon toga trebalo bi da nastupi topliji period bez padavina.

RHMZ navodi da se danas ujutru ponegde u Vojvodini, zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije očekuje se kiša ili kratkotrajni pljusak, dok će tokom dana u pojedinim delovima Beograda padati kiša!

Povezane teme: potopljena kola, nevreme, poplava
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»