Kupio Bugatti i ODMAH GA SLUPAO!

Panika koju osetite u sebi čim vam se neki nesmotreni vozač previše približi je u većini slučajeva sasvim opravdana. Niko ne želi da uništi svoj automobil, posebno kada ga prvi put vozi. Ipak, američki glumac i komičar, Trejsi Morgan, imao je zaista loš dan, kada je sve što je moglo da krene po zlu, krenulo po zlu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Manje od sat vremena nakon što je kupio polovni Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport vredan više od dva miliona dolara na Menhetnu, Morgan je dobio udarac sa strane koji je potekao od Honda CR-V modela, koji mu je uništio vozačku stranu automobila i tri četvrtine panela. Ovaj incident se dogodio kada je Morgan uživao u vožnji niž 42.ulicu, pripremajući se da prema pravilima skrene levo na Desetu Aveniju, kada je žena, koja je vozila Honda SUV pokušala da skrene desno iz leve trake.

 

S obzirom na to da je jedan od učesnika incidenta slavna ličnost, koja vozi pritom višemilionski hiperautomobil, fotografije i snimci nezgode su se praktično odmah pojavili na internetu. Jedan od svedoka ovog nemilog događaja komentarisao je da je žena koja je vozila CR-V gledala u svoj telefon dok je skretala desno, te da ona treba da bude kriva za sudar. Ipak, prema pisanjima nekih novina, ona nije optužena od strane policije.

 

Opširnije pročitajte na Autoexclusive.rs

Povezane teme: bugatti, Saobraćajna nesreća, slupao bugatija
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»