Nova renovirana OMV benzinska stanica za još prijatnije iskustvo

Benzinske stanice OMV Srbije godinama su sinonim za omiljena mesta za odmor na putevima širom Srbije. Bilo da je reč o autoputevima, magistralnim drumovima tu uvek u prijatnom ambijentu možete napuniti baterije, osvežiti se i zadovoljno nastaviti ka svom finalnom odredištu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Da uvek misli na svoje potrošače i želi da im omogući što prijatniji boravak kompanija je pokazala i u utorak, kada je na benzinskoj stanici Krnjača u Beogradu svečano otvorila revitalizovani objekat sa unapređenim enterijerom restorana i prodavnice, urađen prema najvišim standardima sa već čuvenom OMV garancijom higijene.


Povodom svečanog otvaranja, potrošači koji su tog dana posetili ovu stanicu i natočili bilo koje od OMV MaxxMotion goriva mogli su da uživaju i u besplatnoj VIVA kafi. U prednostima najmodernijeg objekta neće uživati samo potrošači u Beogradu, već je ovim događajem kompanija obeležila početak akcije obnove benzinskih stanica, koja ima za cilj da svojim gostima širom mreže omogući što prijatnije iskustvo boravka.

Za kreiranje takvog iskustva veoma je zaslužna i već dobro poznata bogata ponuda hrane i pića u VIVA restoranima i prodavnicama koja se konstantno unapređuje. Pored obavezne kvalitetne kafe koja je jedan od zaštitnih simbola OMV, tu su i neodoljivi sveži sendviči sada u proširenom asortimanu, kao i niz drugih specijaliteta.

Kako pripreme za put često umeju da se dese u zadnji čas, tako OMV Srbija misli i na one koji žure ka svom odredištu, pa osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, značajnu pažnju usmerava i na niz dodatnih OMV usluga kao što su menjačnice, prodaja TAG uređaja, karata za događaje i brojne druge koje potrošačima štede novac i vreme.

 

Povezane teme: omv, nova pumpa, gorivo, benzin, dizel
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»