Razrovani trotoari, zatvorene ulice, niko ne zna kuda da ide, Banovo brdo je postalo ZONA SUMRAKA!

Stanovnici Banovog brda slobodno mogu da kažu da poslednjih nedelja i meseci zbog najrazličitijih radova imaju više problema nego sugrađani iz centra grada.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sve je počelo radovima oko Hipodroma i Mosta na Adi zbog kojih već sedam-osam meseci ne voze tramvaji 12 i 13, te su zbog toga, naročito u prepodnevnom i poslepodnevnom špicu, izuzetno velike gužve u autobusima koji vode ka centru grada.

 

Pre mesec dana izjednom je glavna ulica, Požeška, osvanula skoro potpuno raskopana. Kako su rekli nadležni, stotine metara popločanih trotoara je rastureno kako bi se položili optički kablovi, ali i obezbedila struja za novi centar "Ada Mol".

 

A onda, kao šlag na torti, došlo je pre desetak dana pucanje cevi baš kod budućeg šoping mola zbog čega su neke ulice zatvorene, desetak linija javnog gradskog prevoza preusmereno, te stvorene ogromne gužve od početka Banovog brda pa do Ade Ciganlije na jednoj, odnosno Mosta na Adi na drugoj strani.

 

I poslednja dva dana ponovo autobusi voze zaobilaznim trasama, o gužvama u saobraćaju nema potrebe ni pričati, a niko od zvaničnika nije se potrudio ni da obavesti sugrađane o radovima i promenama na linijama.

Povezane teme: saobraćajne gužve, banovo brdo, raskopane ulice, kolaps, požeška
Ovu vest nije moguće komentarisati.