TEKAS okupio više od 700 auto servisera

Tehnička konferencija za auto servisere, TEKAS, održana je u subotu 16.3.2019. u beogradskom Sava Centru. Konferencija je okupila više od 700 auto servisera sa teritorije cele Srbije koji su imali priliku da čuju predavanja domaćih i inostranih stručnjaka iz automobilske industrije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Konferenciju TEKAS organizovala je nemačka kompanija Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o. koja je od 2003. godine prisutna na domaćem tržištu rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila kroz brendove febi, SWAG i
Blue Print. Kompanija Ferdinand Bilstein South East Europe organizacijom ovog događaja želela je da pruži podršku auto serviserima u Srbiji i da im omogući da se edukuju u skladu sa aktuelnim trendovima u automobilskoj industriji sa
ciljem modernizacije i unapređenja poslovanja.

Učesnici su imali priliku da čuju atraktivna predavanja govornika iz Velike Britanije, Nemačke, Italije, Češke i Srbije Tehničke teme o kojima se govorilo obuhvatale su nove tehnologije u automobilskoj industriji i digitalizaciju.

Održana su predavanja iz oblasti CAN i FlexRay komunikacija, Analiza vibracija na vozilima, Logovanje i multitest-dijagnostička strategija. Iz oblasti novih tehnologija u automobilskoj industriji predstavljeni su ADAS sistemi za naprednu pomoć vozaču i Lidar tehnologija autonomne vožnje.

Posebnu pažnju učesnika privukla je tema o uticaju digitalizacije na promenu ponašanja kupaca u auto industriji.
Pored novih tema i edukativnih predavanja, po prvi put u Srbiji auto serviseri su imali priliku da se okupe na jednom mestu gde su mogli da razmene profesionalna iskustva i prošire mrežu kontakata. 

TEKAS su podržali partneri konferencije, kompanije Wagen International, Delmax, Sanel, EuroAuto, kao i sponzori ECAP školski centar, Autoline, TurboIdeal, Motorkov, Fortuna International, Wynn’s, Udruženje Auto servisi Srbije i štamparija biGraf. Medijsku podršku ovom događaju pružili su mojauto, Autorepublika, AUTOservisi i VRELE GUME.

 

Povezane teme: tekas, konferencija, autoservis, auto servisi
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»