G-Drive Racing tim na predstojećem Sajmu automobila

Svi ljubitelji motornih vozila sa nestrpljenjem očekuju predstojeći 54. Međunarodni salon automobila, manifestaciju koja svake godine oduševi brojne posetioce.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Bogatu sajamsku ponudu upotpuniće i najavljeno učešće G-Drive Racing tima, tradicionalnog učesnika u trkama izdržljivosti klase prototipova LMP2. U okviru Sajma biće izložen i originalni G-Drive trkački bolid, a očekuje se i dolazak zvezde, Romana Rusinova, glavnog vozača G-Drive Racing tima.


Trostrukog šampiona Evropske serije Le Mana, G-Drive Racing tim, ove godine očekuje dvostruki izazov. Uz odbranu šampionske titule, pod vođstvom Romana Rusinova tim je usmeren i da za volanom G-Drive Oreca trkačke mašine osvoji sam vrh pobedničkog postolja dvadesetčetvoročasovnog trkačkog izazova Le Mana koji se ove godine održava od 15.do 16. juna, po 87. put.

 Foto: G-Drive Oreca trkački bolid; Pres služba G-Drive Racing tima

Počev od 2013. godine vozači G-Drive Racing tima, uz podršku premijum G-Drive goriva, zvaničnog goriva tima, zabeležili su na različitim trasama na planeti ukupno 23 pobede na 60 trka. Timski rad, organizacija i fokus neki su od osnovnih postulata za sve vozače koji se odvaže da krenu na put Le Mana, odnosno na put izdržljivosti.


Foto: Roman Rusinov; Pres služba G-Drive Racing tima

Danas je pravilo da tri vozača iz iste ekipe dele jedan takmičarski automobil, a pored Romana Rusinova, ovogodišnji vozači G-Drive Racing tima biće i Žan-Erik Vern i Job van Uitert. Sve vozače pored brzine i spretnosti u vožnji karakteriše fokusiranost i izdržljivost, kao i odlična psiho-fizička spremnost, a pouzdan partner na njihovom putu ka novim pobedama biće im G-Drive gorivo nove generacije koje obezbeđuje poboljšane performanse motora i profesionalnu zaštitu sistema za gorivo, a dostupno je i potrošačima u Srbiji i regionu, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.
Posetite Sajam automobila u Beogradu i budite u društvu šampiona!

Povezane teme: le man, G-Drive trkački bolid, G-Drive Racing tim, Roman Rusinov, Sajam automobila, sajam, salon automobila 2019
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»