Vandal tokom noći isekao gume na VIŠE OD 70 AUTOMOBILA!

HAOS U INĐIJI - Vandal tokom noći isekao gume na VIŠE OD 70 AUTOMOBILA, kada su ga pojurili SKOČIO U KANAL i pobegao!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Bizaran incident dogodio se u toku protekle noći u Inđiji kada je, još uvek nepoznata osoba, isekla gume na više od 70 automobila! Vandala su primetili građani, a on je brzo pobegao sa lica mesta i skočio u kanal u Miletićevoj ulici, saznaje "Blic".

 

Građani Inđije koji su jutros krenuli na posao ostali su u šoku kada su uočili da su na njihovim parkiranim vozilima gume isečene!

- Jutros je izbio opšti haos, ljudi nisu mogli da idu na posao. Svi smo se šokirali kada smo videli šta nam je urađeno sa vozilima - kaže Bojan iz Inđije, dodajući da je, srećom, njegov automobil sinoć bio u servisu.

 

On dodaje da oštećeni sumnjaju da su krivci pripadnici navijačkih grupa iz ovog grada, međutim za to nemaju nikakvih dokaza. Kako su žitelji ovog sremskog gradića jutros ustanovili, oštećeno je oko 70 automobila, a lokalni portal Ritam Inđije prenosi da je vandal svoj pohod počeo je iz Železničke ulice oko jedan posle ponoći, a nastavio ga je kroz Tiršovu (uz park Kraljice Marije) i Maksima Gorkog.

 

Nakon toga, isekao je gume na više od 20 automobila u Bloku 63.
Poslednji put je primećen na parkingu kod zgrada u Miletićevoj, a od građana je pobegao skočivši u kanal. Od tada mu se izgubio svaki trag. Policija je odmah izašla na teren, a pripadnici policijske uprave u Inđiji intenzivno tragaju za počiniocem ovog vandalskog dela.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: vandal sekao gume, isecene gume na automobilima, automobili, oštećeni automobili