NOVI COMBO CARGO - Poslovni partner o kome ste oduvek maštali

Izuzetno funkcionalan, inovativan, s naprednim bezbednosnim sistemima i ekonomičnim motorima,novi Combo Cargo je poslovni partner o kome ste oduvek sanjali.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Razvijen po standardima putničkih automobila od samog početka – a ne kao komercijalno vozilo, zato i dolazi sa daleko najvećim brojem tehnologija za udobnost i sigurnost u segmentu. Profesionalcima nudi maksimalnu efikasnost, zahvaljujući sasvim novoj arhitekturi, genijalnom utovaru i jedinstvenom ponudom tehnologija koje rezultiraju ekstremno efikasnim transporterom. Sve ove odlike dovele su do toga da Novi Opel Cargo ponese I titulu Međunarodni van godine 2019, najpoželjnije priznanje u biznisu lakih komercijalnih vozila.


Opel Combo je dostupan u brojnim varijantama koje uključuju standardnu verziju sa dužinom od 4,40 metara, produženu verziju sa 4,75 metara i prostranu verziju sa 5 sedišta I dvoje kliznih vrata. Opelov novi kompaktni transporter takođe zasenjuje većinu svojih glavnih konkurenata sa zapreminom tovarnog prostora do 4.4m3, nosivošću do 1000 kg i dužinom tovarnog prostora do 3440 mm za predmete i radni materijal. Pametno dizajniran prostor ima dovoljnu širinu između lukova točkova da omogući utovar do dve Euro palete – čak i u Combu sa kraćim međuosovinskim rastojanjem. Izuzetno dugačak pribor kao što su drvene daske može da se smesti pod uglom zahvaljujući opcionom krovnom otvoru.
Pored toga, novi Combo dolazi sa dodatnim inovativnim tehnologijama i do 19 sistema asistencije koji vožnju, manevrisanje, transport robe i posade čine lakšim, bezbednijim i udobnijim. Oni idu od adaptivnog tempomata do upozorenja na sudar sa vozilom ispred i automatskog kočenja u hitnim situacijama sa prepoznavanjem pešaka, od upozorenja na pospanost vozača do upozorenja na vozilo u mrtvom uglu.

Tu je i opciona Permanentna kamera za pogled unazad (Permanent Rear View Camera), funkcioniše kao ,,digitalni’’ retrovizor – značajno poboljšava vidljivost panel vanova ili potpuno napunjenih vozila. Osim toga, druga kamera u spoljnom retrovizoru sa strane putnika osigurava da vozač više ne mora da brine o mrtvom uglu na ovoj strani vozila. Tu je i indikator preopterećenja zasnovan na senzoru, koji pritiskom na dugme omogućava vozaču da se uveri da vozilo nije preopterećeno.

Novi Combo van može biti opremljen i sa sistemom Bočni čuvar (Flank Guard) koji na osnovu senzora pomaže da se spreče iritantni i skupi udarci ili grebanja prilikom manevrisanja pri nižim brzinama, upozoravajući vozača kada postoji rizik da će se bočni deo automobila sudariti sa preprekom (stubovima, pregradama, zidovima ili drugim vozilima). Oni profecionalci čije radno mesto zahteva poboljšanu trakciju u blatu, pesku ili snegu mogu da nadograde svoj Combo sa pogonom na prednje točkove elektronskim sistemom kontrole proklizavanja IntelliGrip, sa ,,worksite’’ podešavanjem. Ovo uključuje povišen klirens od 30 mm, prednje i zadnje poprečne stabilizatore, povećan prečnik pneumatika i varijabilnim oprugama zadnjih amortizera. Opcioni ultra moderni Apple CarPlay i Android Auto infotainment sistemi omogućavaju da vozači lako pronađu svoj put do i od najudaljenijih lokacija.

Povezane teme: opel, novi model, opel cargo, opel combo cargo
Ovu vest nije moguće komentarisati.