Spustite krov i uživajte u lepom vremenu koje nam dolazi!

Kako se zima polako i kalendarski bliži kraju, a dani postaju sve duži i topliji. Za one koji su to planirali, možda je baš sada pravi momenat kupovinu kabrioleta.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Tip karoserije koji je najmanje zastupljen od svih na tržištu je očigledno interesantan samo određenoj grupi ljudi, zato hajde da vidimo šta karakteriše ova vozila.

 

Spuštanje krova i uživanje u sunčanim danima i vetru u kosi se mora pažljivo praktikovati, kako bi ovo zaista bio ugođaj. Zato obavezno stavite naočare za sunce, zaštitite kosu i vrat na adekvatan način, kao i svoj prtljag, ukoliko ga imate. Iako ljubitelji ovog tipa karoserije i dalje postoje (i biće ih uvek) zanimljivo je da je njihova prodaja drastično opala u poslednjih 10-ak godina.

 

VW NEW BEETLE

 

Razmislimo o mogućim razlozima za ovo: već smo pisali o tome kako mini

ven vozila na našem tržištu još uvek imaju blagu prednost u odnosu na terence. Ovo se ne ipak ne odnosi na kabrio segment, pa tako oni sa malo dubljim džepom sve više biraju robusnije i bezbednije automobile (poznato je da je kabriolet ubedljivo najnebezbedniji prilikom prevrtanja).


PEUGEOT 308

I dok su neki od najvećih svetskih proizvođača povukli sa tržišta svoje čuvene kabrio verzije nekih modela (Ford Focus, Renault Megane, Peugeot 308), Mercedes Benz je napravio izbor 5 svojih najboljih kabrioleta u istoriji, naravno svi sa izuzetno jakim motorima i isto toliko „jakom” cenom.

 

MERCEDES SLK 

Možda je atraktivnost i osećaj „slobode“ ono što su najveći aduti ovog tipa karoserije u odnosu na ostale i veoma je dobar izbor za mlađu populaciju, kao i za drugi auto ukoliko je porodica u pitanju. Bilo kako bilo, na našem sajtu možete pronaći blizu 150 ovakvih automobila, različitih marki i modela, starosti i u širokom cenovnom rangu.

Povezane teme: Opel, Renault, mercedes, mercedes slk, kabrio, kabriolet, peugeot, peugeot 308, tigra, opel tigra, megane, vw new beetle, buba
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»