Polaganje vozačkog u Subotici PREKO 90.000 DINARA!

Da bi seo za volan putničkog vozila, Subotičanin, ukoliko već ne poseduje dozvolu za motocikl, mora da plati u proseku oko 90.000 dinara.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

To je mnogo skuplje nego u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima.

Građani sve češće negoduju zbog toga, tvrdeći, ruku na srce sasvim opravdano, da je životni standard Subotičana mnogo niži od beogradskog, ali i da su prestoničke ulice mnogo komplikovanije za vožnju.

 

- Polaganje vozačkog ispita za B kategoriju u Subotici, kada se saberu svi troškovi, košta 94.000, a na primer u Novom Sadu 80.000, dok u Beogradu neverovatnih 65.000 - komentariše čitalac Milan B. - Ispašće da nam se više isplati da svoje dete pošaljemo u Beograd, platimo mu sobu i tamo uplatimo polaganje za vožnju. Em će nas izaći jeftinije, em će naučiti da vozi u velikom gradu.

 

Upoređujući cenovnike auto-škola, vidi se da teorijska obuka od 40 časova u Subotici košta 16.000 dinara, koliko je i u Novom Sadu, dok je u Beogradu od 11.200 pa naviše. Najveća stavka u polaganju vozačkog ispita je praktična obuka, te 40 časova na severu zemlje košta 64.000, u Srpskoj Atini 56.000, a u prestonici od 40.000 dinara pa naviše, pišu Večernje novosti.

Povezane teme: auto škola, polaganje vozackih ispita, vozački ispit, vozačka dozvola, beograd, subotica, auto škola cena, obuka za vozače
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»