Putari saniraju 350 RUPA DNEVNO, vozači kojima je oštećeno vozilo biće OBEŠTEĆENI

Nadležne službe intenzivno rade u svih 17 beogradskih opština na popravci oštećenja kolovoza nastalih usled snežnih padavina, a kao rezultat toga saniraju i 350 udarnih rupa dnevno, saopštio je danas direktor JP "Putevi Beograda" Slaviša Živković.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Visina snežnog pokrivača bila je znatno iznad višegodišnjeg proseka što je dovelo do povišenog broja pukotinana i oštećenja na kolovozu, naveo je Živković za TV Pink.

 

On je, kako bi se predupredila oštećenja na vozilima, pozvao građane da oštećenja na kolovozu prijave "Beokom servisu" ili JP "Beograd put".

- Ako već dođe do oštećenja vozila, vlasnici mogu da se jave preduzeću "Putevi Beograda" u Masarikovoj 5, sa zahtevom za naknadu štete. Svi zahtevi će biti obrađeni, a vlasnici obeštećeni, ako su ostvarili to pravo - naveo je Živković, prenosi gradski Sekretarijat za informisanje.

Povezane teme: rupe na kolovozu, putevi, automobili, rupe na putu, Srbija, zima, udarne rupe

Poslednji komentari

MarkoM
Četvrtak, 07. 02. 2019. 11:09h
neregistrovan korisnik
Kako dokazati, moja supruga sa dvoje male dece uletela u rupu u Kneza Milosa, iskrivila celicnu felnu i pukla guma nova kupljena 1 mesec pre, posto smo iz Sumadije pozvali smo prijatelja u Beogradu u pomoc, nedelja bila, kome posle svega ti da objasnis i da dokaze, dvoje male dece u kolima, nedelja, krenula kuci....
NN
Utorak, 05. 02. 2019. 16:27h
neregistrovan korisnik
I u Jagodi nista nije bolje rupa do rupe,a tek sahte da ne komentarisem !!!!!!
demagogija
Ponedeljak, 04. 02. 2019. 20:24h
neregistrovan korisnik
U Nišu možda krenu pred leto kad svi iskrivimo felne... I tako svake godine