"Mislio sam da mi je neko udario auto" - Ali... Šta se ustvari desilo?

Jedan sasvim običan dan, rani jutarnji sati i šok. Tako Nikola opisuje momenat kada je video da na njegovom automobilu nema tablica, branika, te da su sitni delovi svuda unaokolo. Vozilo mu tokom noći upropastili psi lutalice, a sada SAM PLAĆA ŠTETU.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Juče ujutru sam video da je moj automobil uništen. Isprva sam mislio da je neko udario u njega, da bih kasnije saznao da je on treća žrtva pasa lutalica", ovako za "Blic" priča Nikola N. iz Borče kojem su psi jureći mačku koja se zavukla u motorni deo demolirali automobil.

 

Jedan sasvim običan dan, rani jutarnji sati i šok. Tako Nikola opisuje momenat kada je video da na njegovom automobilu nema tablica, branika, te da su sitni delovi svuda unaokolo.

- Hteo sam u sedam sati da odvezem dete u vrtić, krenuli smo i imao sam šta da vidim. Automobil je bio uništen. Registarska tablica tri-četiri metara dalje, razbacani delovi... Mislio sam da je neko udario u auto i pobegao. Mislim da bi mi lakše bilo da je tako - priča Nikola. Odvezao je svog četvorotočkaša na servis gde je šteta procenjena na čak 350 evra.

 

- Nažalost, osiguranje koje imam ne pokriva tu štetu. Sve se odigralo u toku noći, između 28. i 29. januara. Video smo na video-snimku koji pokriva prostor ispred zgrade, četiri-pet crnih, velikih pasa, ali nije zabeleženo samo uništavanje auta jer taj deo ne pokriva kamera.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: psi, mačke, automobili, pas, mačka, auto, šteta, borča, psi lutalice

Poslednji komentari

milan
Subota, 02. 02. 2019. 12:11h
neregistrovan korisnik
a to sto ti je vozilo nepropisno parkirano to se nisi zabrinuo ni malo?