Hyundai Kona i Kona Electric CUV dobitnicI prestižne nagrade!

Beograd 18, januar 2019. – Hyundai Kona i Kona Electric CUV su zajedno ponele nagradu “North American Utility Vehicle of the Year” (“ Najbolje specijalno vozilo godine), koju dodeljuje uvaženi žiri udruženja specijalizovanih medija za automobilsku industriju “North American Car, Utility and Truck”.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovo je prvi put da Hyundai CUV model osvoji nagradu u kategoriji specijalnih I namenskih vozila (compact utility vechile). Svake godine pobednik u ovoj kategoriji se najavljuje na prestižnom “North American International Auto Show”, koji se održava u Detroitu.

 

“Veoma smo ponosni na naše nove unapređene modele Kona i Kona Electric, koji su osvojili prestižnu nagradu “North American Utility Vehicle of the Year 2019”. Kona je pristupačan, stilizovan I veoma funkcionalan CUV, kreiran prema potrebama kupaca, koji vode I slede aktivan život u svakom smislu. Ovaj model postavlja noves tandarde kroz privlačan dizajn, vrhunsku povezivost I dostupne sigurnosne karakteristike, koje su vodeće u klasi. Znamo da se naši kupci i korisnici ovih automobila u potpunosti slažu sa renomiranim medijima, koji prate automobilsku industriju I dodeljuju ovu nagradu.”- istakli su Vijilam Li, predsednik&CEO, Hyundaija za Severnu Ameriku I Brajan Smit, glavni operativni direktor za Hyundai Motor Amerika, dok su slavili nasjajnu vest o prestižnojnagradi.

Žiri za nagradu najbolje specijalno vozilo (CUV) Severne Amerike čini nezavisni skup vrhunskih novinara I analitičara Severne Amerike I Kanade. Od 1994, ova organizacija preporučuje I prepoznaje vozila najboljih karakteristika u kategoriji automobila, kamiona I specijalnih namenskih vozila. Ove godine žiri je sastavljen od predstavnika čak 54 medijske kuće, među kojima su specijalizovane novine, stručnjaci koji o automobilskoj industriji pišu za magazine, veteranikoji prate automobilizam u elektronskimmedijimekrozprepoznatljiveemisije, kolumnisti, koji pišu za vodeće portale I društvene mreže, kao I nezavisni mediji.


Kona i Kona Electric su kreirane na potpuno novim CUV platformama i nude različite pogodnosti kupcima, koji vode aktivan život. Kona jе razvijana sa fokusom na poboljšanu dinamiku vožnje I odzivne performanse za različite uslove vožnje u gradovima, ali I na drugim terenima. Procenjeni opseg brzine Kona Eelectric modela je impresivnih 258 milja, uz standardnu mogućnost brzog punjenja, karakteristiku koju mnogi konkurenti naplaćuju dodatno. Kona Electric platforma je unapređivana kako bi kupcima pružila preglednost specifičnu za CUV (compact utility vehicles) I uzdignutu komandnu poziciju za bolju vidljivost I udobnost u dugim putovanjima ,kao I lak ulazak I izlazak.

 

O kompaniji Hyundai Motor
Osnovana 1967. godine, kompanija Hyundai Motor se obavezala da postane životni partner u automobilizmu i šire, sa svojim asortimanom vozila i usluga mobilnosti dostupnih u više od 200 zemalja. Sa više od 110.000 zaposlenih širom sveta, Hyundai prodaje više od 4,5 miliona vozila globalno. Više informacija o kompaniji Hyundai Motor i proizvodima možete da pogledate OVDE.

Povezane teme: Hyundai Kona, Kona Electric, Hyundai, North American Car, Utility and Truck
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»