Putinova "ZVER" na ulicama BEOGRADA

Sa ruskim predsednikom stiže i čuveni automobil. Kroz Beograd će se Vladimir Puti voziti u svom automobilu "aurus senat" serija "kortež", u njegovom neposrednom okruženju biće pedesetak pripadnika tamošnje Federalne službe obezbeđenja.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Zver" pravljena specijalno za Putina

U Beograd stiže i njegov automobil takozvana "zver". Model "aurus senat" serija "kortež" pravljena je specijalno za Putina. Dok ostali blindirani automobili koji izađu iz fabrike mogu imati najviše sedam plus bezbednosni sistem, Putinov automobil premašuje sve do sada napravljene. To je specijalno blindirano vozilo i smatra se najboljim u svetu. Otporan je na napade iz vazduha, bojne otrove, a prilagođen i da izdrži pod vodom.

 

"Putinomobil" u masovnoj proizvodnji

Jedna od poslednjih vesti krajem prošle godine bila je da počinje masovna proizvodnja nove ruske limuzine "aurus". Proizvodnja počinje u istočnom ruskom regionu Tatarstanu, a prva vozila će sa proizvodne linije sići 2020. Rukovodilac Centra za računarski inženjering Aleksej Borovkov, koji je učestvovao u izradi projekta "Kortež", rekao je da se strane zemlje interesuju za "Putinomobil" i da smatra da je to pre svega zbog činjenice da je "Putin pokazivao automobil lideru Arapskih Emirata, pozvao ga da sedne u auto..., a tamo mnogi imaju mnogo para"...

 

Opšitnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: putin, vladimir putin, kortež, automobil
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»