HAOS NA IBARSKOJ KOLONA 15 KILOMETARA Dva lančana sudara, magistrala zavejana i blokirana!

Opšti haos je danas i na Ibarskoj magistrali koja je skoro potpuno neočišćena, na njoj su se već dogodila dva lančana sudara, a u oba smera protežu se kolone dugačke do 15 kilometara!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

- Zbog snega znatno usporen saobraćaj očekuje vozače na Obilaznici oko Beograda, kao i na Ibarskoj magistrali, kod Lipovačke šume - saopštili su iz Auto-moto saveza Srbije.

 

Tek nešto bolje stanje je ovog prepodneva bilo na gradskim ulicama u prestonici zbog čega su neke linije javnog gradskog prevoza bile u prekidu.

Kako su nam rekli iz "Laste", oni su dobili informaciju da saobraćaj stoji oko Lipovačke šume, a kilometarske kolone formirane su u oba smera od Rušnja pa do Meljaka i dalje ka Lazarevcu.

Kolone su dugačke oko 15 kilometara, a jedan od razloga je i lančani sudar.

- On se dogodio u naselju Meljak na Ibarskoj magistrali, oko 9.00 sati ujutru, ali srećom nije bilo povređenih - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći Barajevo.

Međutim, samo sat vremena kasnije dogodio se drugi lančani sudar, ovoga puta kod Rušnja. Kako nezvanično saznajemo, po svemu sudeći nije bilo teže povređenih iako su na terenu viđene policijske i ekipe Hitne pomoći.

Naš čitalac M.Đ. koji se zadesio na licu mesta i na kraju odustao od puta, nam je putem društvene mreže rekao "jutros je bilo tako i bila je velika kolona i dugo čekanje... Zbog udesa, a snega na kolovozu je bilo oko deset centimetara."

 

Opširnije pročitajte OVDE

Povezane teme: sneg, saobraćaj, haos, sudar, udes, Lančani sudar, Ibarska magistrala