Kako bi vožnja bila prijatnija i bezbednija - ovih nekoliko stvari morate imati u kolima!

Naravno, prva pomoć se podrazumeva, kao i lanci ili neko drugo sredstvo ukoliko planirate put na neku planinu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Merač pritiska u gumama, nepravilno podešen pritisak u gumama povećava potrošnju goriva i do 10% , osim toga gume se više troše i slabije su vozne karakteristike, zato je poželjno proveravati pritisak jednom nedeljno, a obavezno pre polaska na duži put. Merač nije skupa stvar, po ceni od 599 dinara može se kupiti na gruppi.rs.

Auto kamera je nešto što je postalo trend imati u kolima, imaju višestruku namenu: u rešavanju sporova i dokazivanju ko je kriv prilokom nezgoda, zgodne su i za dokazivanje policajcu da nije napravljen prekršaj ukoliko vas zaustavi bez razloga, pored toga mogu snimati sve one predele kroz koje prolazite, a koje ne možete da vidite dok vozite. Jednu takvu kameru možete imati za 1999 dinara kupovinom na sajtu gruppi.rs.

Multimedia za auto je višefunkcionalni uređaj koji ima veliki ekran osetljiv na dodir, preko koga možete gledati filmove,utakmice ili klipove na youtube, FM radio, bluetooth povezivanje sa telefonom taka da možete obavljati razgovore bez plaćanja saobraćajne kazne, osim toga preko ovog uređaja možete i puniti svoj telefon. Sve ovo bi u salonu automobila koštalo par stotina eura, a vi ga možete kupiti za 8.999 dinara na sajtu gruppi.rs i tako učiniti vožnju lakšom.

Nije loše da u kolima imate par baterija, pogotovo ako idete na duži put, ali ne one jednokratne koje se brzo troše i puno koštaju već USB punjive AA baterije, koje mogu da se puno čak u kolima ili preko računara. Ovakav par baterija košta 599 dinara na gruppi.rs.
 

Povezane teme: auto kamera, Multimedia, SB punjive AA baterije, Merač pritiska u gumama
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»