Novi cenovnik za tehnički pregled vozila - UDARAC PO DŽEPU VOZAČA

Cena tehničkog pregleda povećana je u pojedinim gradovima Srbije i duplo. Naime, novi cenovnici su se pojavili pre nekoliko dana, a u njima piše da je tehnički pregled za automobile od 5.000 do 6.000 dinara.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Iako novi cenovnik nije isti u celoj Srbiji, saznajemo da je jedan od navodnih razloga taj što su "osiguravajuće kuće smanjile proviziju koju daju tehničkim pregledima za prodaju njihove polise obaveznog osiguranja".

Prema novom cenovniku, koji je počeo da se primenjuje od 5. novembra, tehnički pregled za putnička vozila će vas koštati 5.000-6.000 dinara, za motocikle 3.000-4.000 dinara, autobuse 10.000-12.000 dinara, teretnjake 5.000-12.000 i za prikolice 4.000-12.000 dinara.

Ovakav cenovnik osvanuo je u tehničkim pregledima u Čačku, Užicu, Gornjem Milanovcu…

- Tako su se na sastanku dogovorili vlasnici svih tehničkih pregleda na području Čačka. Nekada je kod nas mogao da se obavi besplatan tehnički pregled, ali zato što su nam osiguravajuće kuće davale solidnu proviziju. Sada je to daleko manje i cena tehničkog pregleda je morala da se poveća - rečeno nam je u telefonskom razgovoru u jednom tehničkom pregledu u Čačku.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: tehnički pregled, automobili, registracija