Novi Auto Bild je u prodaji

U 196. broju magazina Auto Bild upoznaćete najmanji SUV iz Folksvagena, saznaćete ko je bolji – „hjundai santa fe“ ili „škoda kodijak“, a glavna tema broja je gde je nestalo 10 miliona evra za saobraćajne kamere. I to nije sve...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U novom broju Auto Bilda koji možete kupiti već danas donosimo veliki uporedni test novog „hjundaija santa fe“ i „škode kodijak“. Takođe, naši izveštači su već imali priliku da se upoznaju sa najmanjim krosoverom iz Folksvagena, modelom „t-kros“, pa ćete u okviru rubrike Novitet saznati sve do detalja o najmlađem čedu iz Volfsburga.

Na testu su se našli mogi vrući noviteti poput „škoda skale“, BMW-a serije 8, „kije sid“ u karavanskom izdanju, „mazde CX-3“, „citroen berlinga“, „nisan kaškaija“ i drugih.. Takođe, novi broj donosi i veliki uporedni test malih gradskih modela sa snažnim benzincima, pa su koplja ukrstili nova „škoda fabija“, „vw polo“, „honda džez“, „hjundai i20“ i „pežo 208“.

Osim vožnji, u aktuelnom broju naši novinari su istraživali temu gde je nestao novac koji je pet godina odvajan za saobraćajne kamere u Srbiji.
Na testu polovnjaka našla se „kija sid“ i „fijat punto“, dok u rubrici Saveti objavljujemo koje su to najbolje gume sa Auto Bild testiranja.
Rubrika Tjuning će usrećiti sve ljubitelje BMW-a, jer te stranice krasi trio Serije 3 i to različiti karoserijski modeli E46-ica. Na Oldtajmer stranicama čeka vas prelepi skandinavski svetac – „volvo P1800E“, dok u Fascinaciji vozimo tri superautomobila – tri „meklarena“.

Na sportskim stranama bavimo se pričom o novom petostrukom svetskom šampionu F1 – Luisu Hamiltonu.

Povezane teme: auto bild, škoda, hyundai, mazda, kia, automobili, auto vesti
Ovu vest nije moguće komentarisati.