Novi broj Auto Bilda u prodaji

U novom broju magazina Auto Bild koji možete da kupite već danas, saznaćete sve detalje o najnovijoj BMW seriji 3! Otkrivamo zašto je ovaj model upravo nekome ostvario snove, a nekome doneo košmare. Osim toga, bitna tema novog broja je i veliki Auto Bildov test zimskih guma. Pre kupovine saznajte koje gume su dobre, a koje su za izbegavanje

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U 194. broju Auto Bilda osim svih detalja vezanih za dugo očekivanu novu generaciju BMW-ove serije 3 u kojoj su naši reporteri već sedeli, donosimo još mnogo zanimljivih tema. Kao prvo, svaki čitalac imaće priliku da u nadaleko poznatom Auto Bildovom velikom testu zimskih guma sazna kako se koja pokazala na testovima po snegu, mokrom i suvom i, što je najvažnije, koje gume nisu za preporuku.

U novom broju imaćete priliku da iz prove ruke saznate kako se voze novi BMW X5, „mazda6“, „audi A6 avant“, „micubiši eklips kros“, ali otkrivamo i ko je pobedio na velikom uporednom testu kompakata – sukobili smo novu „kiju sid“ protiv svih: „golf VII“, „honda sivik“, „reno megan“ i „opel astra“ imali su pune ruke posla.
Nismo zaboravili ni na sve najvažnije premijere sa Salona automobila u Parizu, a donosimo i reportažu naših kolega iz fracuskog Auto Bilda koji su od Pekinga do glavnog grada Francuske prešli 15.000 km u „sitroenu C5 erkors“.

Za sve one koji prate naše savete u vezi polovnih vozila, u ovom broju na skeneru se našao „pežo 307 SW“. Rubrika „oldtimer“ donosi priču o „trijmfu TR4A“, dok „tuning“ stranicama dominira „vw golf MK2 G60 Rallye“. I to nije sve, jer kao poslasticu za kraj sačuvali smo „reno alpinu“, „ševrolet korvetu“ i „alfa romeo đuliju“...

Povezane teme: autobild, magazin, novi broj
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»