Fresh Corner – inspiracija za odmor tokom putovanja

Prijatna atmosfera, kafa vrhunskog kvaliteta i usluga sa osmehom su razlozi zbog koji se zadovoljni potrošači vraćaju u Fresh Corner objekte u okviru MOL Serbia servisnih stanica koji su deo mreže 600 Fresh Corner maloprodajnih objekata MOL Grupe. Iako se nalaze u širom regiona, zajedinički im je kvalitet, a ponude su prilagođene ukusima potrošača svake zemlje kao i ljudima koji su na putu i žele da probaju neke lokalne specijalitete.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 Podaci govore da se širom regiona proda 1,3 šoljica kafe u sekundi, što kafu čini najtraženijim proizvodom i ono po čemu su Fresh Corner objekti prepoznati. Vrhunskog kvaliteta, od pažljivo odabranih sastojaka, kafa pruža osveženje i trenutke zadovoljstva svima koji su na putu.

Atmosfera Fresh Cornera pruža multikulturalno iskustvo, toplo prijateljsko i prijatno okruženje u kojem će vas poslužiti svežom kafom, sendvičima i hrskavim pecivima. Cilj MOL Serbia je da se u Fresh Corner objektima gosti osećaju kao kod kuće i da atmosfera zrači toplinom. 

Kompanija MOL Serbia se trudi da se prilagodi promenama i novim navikama svojih potrošača kako bi Fresh Corner postao dnevna destinacija za ljude koji su na putu, mesto gde mogu dobiti proizvode vrhunskog kvaliteta i efikasnu uslugu. Sa ciljem da poseta MOL stanicama bude deo svakodnevnice i mesto na kome će posetioci dopuniti rezervoar svog vozila, jesti ili kupiti ono što im je potrebno, sresti svoje prijatelje ili kolege i sa zadovoljstvom koristite usluge, tim MOL Serbia konstantno uvodi inovacije u svoje poslovanje.
Sa 10 miliona klijenata, milion transakcija na dnevnom nivou i 10 kupovina u sekundi pokazuje da Fresh Corner postaje prvi izbor za predah i osveženje.


https://molserbia.rs/sr/fresh-corner/

Povezane teme: Mol Serbia, Mol fresh corner, kafa
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»