U novom broju Auto Bilda svakog kupca čeka poklon! Specijal na 32 strane

U okviru proslave 25. rođendana najprodavanijeg Mercedesovog modela, C-Klase, koji decenijama unazad verno služi preko 9.5 miliona vlasnika, ekipa Auto Bilda rešila je da obeleži ovaj srebrni jubilej specijalnim izdanjem i tako obraduje svakog kupca novog broja ovog magazina.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Glavna uloga Specijala pripala je najsvežijem modelu ovog nemačkog proizvođača – „C-klasa“ je ove godine potpuno osvežena, obogaćena sa 6.500 novih delova, maksimalno doterana i spremna za proslavu. Već je tu, u Srbiji, a u Specijalu ćete saznati zašto je ovaj model jedan od najvažnijih za kuću Mercedes i zašto se već skoro dva miliona vozača opredelilo za aktuelnu generaciju.
Priča počinje od početka i modela W201 kao preteče klase i ističu se svi najvažniji momenti tokom dvadesetpetogodišnjeg života jednog univerzalnog modela, koji je prvi uspeo da ponudi nadaleko poznat Mercedesov luksuz u kompaktnom pakovanju. Upoznaćete sjajne primerke prošlih generacija, dok ćete prvi saznati i šta to donosi redizajnirana „C-klasa“, kako je opremljena, šta je pokreće i, naravno, kakav sada utisak ostavlja u vožnji.

Povezane teme: mercedes, dodatak, poklon, specijal, auto bild
Ovu vest nije moguće komentarisati.