Radovi na autoputu

Zbog radova na pojedinim deonicama autoputa, saobraćaj se odvija nešto sporije, ali bez većih zadržavanja. Evo na kojim deonicama i u kom periodu će se odvijati redovno održavanje.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Beograd - Novi Sad

Od danas do 20. septembra izvodiće se radovi na montaži rasvetnih stubova u središnjem delu kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici Beograd - Novi Sad, u zoni naplatne stanice "Novi Sad jug". U toku radova, za saobraćaj biće zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru od Subotice ka Beogradu, a saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom.
 

Beograd - Niš

U toku su radovi na periodičnom održavanju mosta kod petlje Paraćin, na delu državnog puta I A reda broj 1. Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka i saobraćaj se preusmerava na levu kolovoznu traku, u smeru Niš - Beograd. Za vreme radova, zatvara se uključenje na auto-put na petlji "Paraćin", u smeru ka Nišu, uz preusmeravanje saobraćaja na alternativne putne pravce, odnosno na petlju Ćuprija i petlju Pojate.
 

Batrovci

AMSS navodi i da počinju radovi na pojačanom održavanju auto-puta (državnog puta I A rada br. 3), od graničnog prelaza Batrovci s Hrvatskom ka Beogradu, na deonici od naplatne stanice Šid do petlje Adaševci, u smeru ka Beograd. Za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: autoput, Redovno održavanje, Gužve u saobraćaju
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»