Novi broj Auto Bilda u prodaji

U 192. broju magazina Auto Bild upoznaćete „EQC“, prvi „mercedes“ na struju. Saznaćete i koliko to štetnog C02 udišemo u dok smo za volanom, a otkrivamo vam i šta to MOTO GP vozači vide i koriste u trci. Osim toga, novi broj je prepun testova kao i provere najzanimljivijih modela u svetu polovnih vozila

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi broj Auto Bilda donosi sve detalje u vezi prvog električnog vozila kompanije Mercedes. Naši reporteri našli su se oči u oči sa ovim SUV-om na struju u Stokholmu. Donosimo i testove BMW-a i3, „honde CR-V“, „suzuki džimnija“, „mazde MX-5“, kao i „opela kombo“. Osim toga, u novom broju Auto Bilda objavili smo i dva velika uporedna testa. U prvom smo sukobili gradske zujalice, pa saznajte ko nudi najviše: „suzuki svift sport“, „seat ibica“, „ford fijesta“ ili „mini kuper“. Takođe, novi „audi A6“ se našao na prvom poređenju i to sa BMW-om serije 5 i „volvoom S90“.
Nismo preskočili ni polovne modele, pa donosimo Supertest „hjundaija tuson“ posle 100.000 pređenih kilometara, a pod lupom servisera našao se i „reno klio“ sa 0.9 TCe motorom.
U broju 192. pozabavili smo se i temom o C02, i ustanovili da se ovaj otrovni gas nalazi u desetrostuko većoj količini u kabinama automobila nego što je to dozvoljeno, ali i da postoji jednostavno rešenje kako da pročistite vazduh u enterijeru.
Novi Auto Bild donosi i eksluzivnu priču o tome šta to tačno MOTO GP vozači vide i koriste u trci, a tajne nam je otkrio Kal Kračlou.
Rubrika „Oldtimer“ obojena je u sportsku nijasnu plave boje i njom dominira jedan „volvo 123 GT“, dok se na „Tuning“ stranicama šepuri opasni „nisan GT-R“.

Povezane teme: autobild, magazin, novi broj, mercedes, Električni automobili
Ovu vest nije moguće komentarisati.