Putujete u CRNU GORU? Naoružajte se strpljenjem!

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima iz AMSS preporučuju korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza. GUŽVA NA PUTU ZA CRNU GORU Zadržavanja na Gostinu 100 minuta, na ostalim prelazima pola sata.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Umereniji intenzitet saobraćaja, a prema poslednjim podacima Uprave granične policije Republike Srbije, na putničkim terminalima graničnih prelaza trenutno nema dužih čekanja od pola sata, osim na prelazu Gostun prema Crnoj Gori gde se na izlazu iz zemlje čeka oko 100 minuta. Na prelazu Preševo beleži se veći broj vozila.

 

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima iz AMSS preporučuju korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Danas u periodu od 10 do 15 sati izvodiće se radovi na poboljšanju javnog osvetljenja na auto-putu kroz Beograd, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od Plavog mosta, u smeru Niš-Beograd, u dužini od 100 metara saopštio je AMSS.

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: Gužve u saobraćaju, Saobraćajna gužva, letovanje, crna gora