Poslao je ženi fotku deteta iz kola - ONA SE ŠOKIRALA! Evo šta je videla na slici

Ova slika je dokaz da nikad ne možete da "previše zvocate" kada je u pitanju bezbednost u saubraćaju, naročito kada su deca u pitanju...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Mame, nikad, baš nikad, ne bi smele da se osećaju loše što "zvocaju" porodici i prijateljima, iako im se često to prebacuje. Međutim, upravo je zvocanje jedne mame pomoglo da joj sin ostane živ u toku saobraćajne nesreće.


Mama po imenu Rebeka Tafaro Bojer podelila je na Fejsbuku slike automobila nakon sudara u toku kojeg su u kolima bili njen muž i dete.  "Ovo je bio moj prvi dan na poslu nakon porodiljskog i muž mi je poslao sliku našeg sina. Krenuo je sa njim kolima do grada da pozavršava neke poslove i poslao mi sliku" - piše ona na Fejsbuku. Kako dalje priča, upozorila ga je na vrućinu u kolima, ali i na činjenicu da kopča na sigurnosnom sedištu nije dovoljno zategnuta, budući da bi morala da bude u nivou bradavica mališana.I onda, svega par minuta posle te rzamene, desio se udes.
Dejvid nije imao vremena da zakoči, to je moglo da se desi svakome. Međutim, moj sin je bio tako dobro pritegnut u sedištu da se u vreme nesreće nije čak ni probudio.
Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: beba u kolima, dečije sedište, udes
Ovu vest nije moguće komentarisati.