Da li je grad, poplava ili oluja velika opasnost za vaš automobil?

Da li zbog klimatskih promena ili nečeg drugog svedoci smo sve učestalijih vremenskih neprilika. Grad, obilne padavine koje su uzrok bujica i poplava su jako česte i sve intenzivnije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Mnogi vlasnici automobila nisu u mogućnosti da automobil zaštite parkiranjem u garaži. A i da jesu šta će se desiti kada na putu uletite u razorno nevreme i oluju a neretko morate parkirati ispod drveta koje je potencijalna opasnost ako vetar postane previše jak?

Podsećamo vas da je samo u ovoj godini na teritoriji Srbije bilo nekoliko velikih i razornih elementernih nepogoda. Možda bi bilo dobro ako bismo sve ove neprilike prihvatili i razumeli kao upozorenje da je neophodno učiniti nešto u smislu preventivnog delovanja i obezdediti nadoknadu štete u slučaju da do nje dоđe. Često smo skloni razmišljanju da to neće mene zadesiti, ali u razvijenim društvima itekako postoji svest o tome da je zaštita imovine izuzetno važna u funkcionisanju čitavog sistema.

Da li je automobil u tom slučaju moguće zaštiti?
Rešenje u ovom slučaju leži kod osiguravajućih društava u Srbiji a to je kasko osiguranje. Na tržištu osiguranja postoji sasvim dovoljno osiguranja koje garantuju isplatu štete ako do nje dođe pod ovakvim uslovima. U slučajevima kada vam npr.olujni vetar obori drvo na automobil ili vam nabujali potok pretvoren u bujicu odnese automobil i prouzrokuje totalnu štetu kao ili ako se odlomi deo fasade ili stene( kamena) pa padne na vaš automobil i prouzrokuje znatnu materijalnu štetu, možete polisom kasko osiguranja (ako u uslovima kasko osiguranja nije drugačije definisano) naplatiti popravku odnosno štetu nastalu na vašem vozilu ako je na vreme prijavite osiguravajućoj kompaniji. U tom smislu bitno je upoznati se sa ponudom i uslovima koje na našem tržištu kasko osiguranja vozila nude osiguravajuće kompanije. Za nadoknadu šteta ovakvog tipa jako je bitno da grad, oluja, poplava, polomljeno drvo itd. budu uključeni u kasko polisu tj. da budu rizici koji su pokriveni kasko osiguranjem. Kao portal na kome ćete dobiti sve potrebne informacije kao i ponude kasko osiguranja za vaše vozilo posetite sajt www.kasko-osiguranje.rs. Skrećemo vam pažnju na to da prilikom zaključenja polise kasko osiguranja obavezno pogledate uslove osiguranja t.j. u kojim sve situacijama kasko osiguranje važi, odnosno ne važi, pa tek u skladu sa tim donesete odluku o tome čiju ćete polisu kasko osiguranja prihvatiti. Ponude za kasko osiguranje vašeg vozila besplatno možete dobiti popunjavanjem formulara na sledećoj internet adresi https://kasko-osiguranje.rs/zahtevzakaskoponude

 

Povezane teme: poplava, grad, osiguranje
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»