Novi broj AUTO BILDA od danas u prodaji

U Auto Bildu saznaćete: Novi „audi A6“ je stigao u Srbiju i donosimo prvi veliki test jedne od najpoželjnih limuzina u biznis klasi. Testirali smo još i novi „pežo 508“ i BMW X4, a našli smo se za volanom „džipa vrangler“ u šumama Alpa...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U 189. broju magazina čitaoci će uživati u brojnim testovima automobila. Auto Bild vas do detalja upoznaje sa novim „audijem A6“, i otkriva zašto je ova limuzina pravi srpski san. Članovi redakcije bili su za volanom prelepog „pežoa 508“ i u testu otkrivaju da li se vozi jednako lepo kako i izgleda, koliko će koštati, kao i kada stiže u Srbiju. Takođe, već je testiran novi BMW X4, pa koga zanima šta se, i da li se uopšte nešto promenilo, saznaće u Auto Bildu. Uz sve to, na prvom testu našao se i „mercedes G 500“, kao i novi „džip vrengler“. Uporedni test otkirva ko je bolji – BMW M5 ili „mercedes AMG E63 S+“.

Osim toga, u novom broju saznaćete i na šta da obratite pažnju ukoliko planirate kupovinu polovnog „ford mondea“, „vw pasata“, „tojote avensis“, ali i čega da se čuvate ako vas je niska cena polovnog BMW-a X5 privukla. Tu su još i reportaže iz Mercedesovog dizajn centra, kao i sa specifične vožnje pravog automobila Paje Patka.

Rubrika „Oldtimer“ otkriva priču o jednoj beogradskoj „opel olimpiji“, dok „Tuning“ stranice krasi opasna „šelbi kobra“. Na sportskim stranama je priča o trenutnoj situaciji u MOTO GP šampionatu, kao i izveštaj sa trke Mopeda u Kuli. I za kraj, poslastica u vidu ekstremnog testa „poršea 911 GT3 RS“.

Povezane teme: Autobild, novi beoj, audi A6
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»