Novi broj Auto Bilda je u prodaji

Prvi saznajte kako se vozi i šta to novo donosi redizajnirani „mercedes C-klase“. Već smo vozili prvi električni „porše“, „sitroen C5 erkros“, a merili smo i emocije u jednom specijalnom „ford fokusu RS“. U novom broju donosimo i priču sa MOTO GP-a i intervju sa Valentinom Rosijem...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi broj magazina Auto Bild je bogat različitim sadržajem. Možemo da se pohvalimo da smo među prvima preneli utiske iz vožnje nove Mercedesove „C-klase“, kao i „sitroena C5 erkros“, a možda je od svih najekskluzivnija vožnja prvog električnog „poršea“. Na testu su se našli još i „alpina A110“, „opel grandland X“ sa 1,6 DTH motorom, nova „tojota ajgo“, a detaljno vas upoznajemo i sa „audijem Q8“ i novim BMW-om X5. Takođe, dobili smo jedinstvenu priliku da obavimo jedan nesvakidašnji test, pa smo umesto uobičajenih merenja performansi automobila, dozvolili da automobil izmeri naše emocije dok smo za volanom. Ovo je samo jedan deo velike priče o razvoju automobila koji će u budućnosti tačno znati šta vozač oseća.
Kada smo već kod emocija, objavljujemo i jednu drugačiju reportažu u kojoj su glavni akteri „alfa romeo đulija“ i HE Đerdap, pa što to njih povezuje, pročitajte u novom broju Auto Bilda.

U rubrici „Polovni automobili“ do detalja smo obradili najprodavanije modele: „VW golf IV“, „opel astru G“ i „ford fokus“, ali i prethodnu generaciju „mazde CX-5“. Kao i obično uživanje je rezervisano za kraj magazina gde vas upoznajemo sa sjajnim „fićom“, odnosno „gijom džoli“ koji su napravili vredni majstori iz Čačka. Rubrika „Tuning“ u ovom broju donosi jednu edukativnu priču o japanskim Kandžo trkačima, a koju prati „honda sivik“.
Broj 187. biće i poseban po tome što smo posetili MOTO GP u Kataloniji i osim utisaka sa trke, doneli smo i intervju sa velikanom Valentinom Rosijem, ali i vrlo važnim vozačem Moto2 šampionata koga čeka svetla budućnosti – Aleksom Markezom. I u Srbiji se istovremeno održala jedna važna trka na dva točka, Xross Challenge, pa pročitajte ko je pobedio na Tari i zašto je ovo jedna bila od najtežih trka do sada.

 

Povezane teme: Autobild, Auto Bild, Novi broj
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»