Novi broj Auto Bilda od danas u prodaji

U novom Auto Bildu saznajte

Kako se vozi, ali i šta to radikalno u segment donosi nova generacija „audija A8“. Bili smo deo najvećeg testa Auto Bilda i testirali čak 22 modela, među kojima i novi „bentli kontinetal GT“, „ford mustang kabrio“ i mnoge druge..

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Uz novi „audi A6“ koji menja stvari u segmentu, u Auto Bildu broj 185 prvi donosimo i utiske iz vožnje novog „folksvagena tuareg“. Vozili smo još i novu „mercedes G-klasu“, kao i „seat leon kupru“ sa 300 KS, a uradili smo i veliki test Teslinog modela „3“. Upoznajemo vas sa prvim i najluksuznijim SUV-om na svetu koji nosi znak „rols rojsa“, a otkrivamo i kako se vozi „aston martin ventidž“. Uz ove potpuno različite automobile, u rubrici „Jangtajmer“ pročitajte priču o jednom posebnom modelu nastalom u saradnji Mercedesa i Poršea – reč je o opasnom beogradskom primerku poželjnog „500E“.

 

Na njega se naslanja i sjajna priča o tjuniranom „opel kadetu GSi“, dok u rubrici „Sport“ možete saznati kako je protekla prva trka „mopeda“ u ovoj sezoni, i ko izdržao četiri sata noćne vožnje. U rubirici „Polovni automobili“ na rendgenu se našao neobičan, ali vrlo zanimljiv model – „opel signum“, a u „Savetima“ vam otkrivamo kako da u vašeg polovnjaka naknadno ugradite „hendsfri“ uređaj. I na kraju, tržišna tema nam ovaj put otkriva ne samo koji brendovi su u Srbiji ostvarili rekordnu prodaju, već i podatak da je samo u aprilu prodato 413 mopeda i motocikala, ili tri puta više nego od januara do marta. Budite u toku sa automobilskim dešavanjima u Srbiji i u svetu. 

 

Povezane teme: Automobili, Autobild, Srbija
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»