SEE Automotive konferencija Connect&Supply 2018.

U Kongresnom centru „Master“u Novom Sadu (Hajduk Veljkova 11) 17. i 18. aprila održava se četvrta SEE Automotive konferencija Connect&Supply. Na Konferenciji, koja ove godine ima krovni naziv:”Budućnost je sada – inovacije, digitalizacija, pametni automobili i kako postati uspešan dobavljač”, okupiće se preko 250 učesnika iz više od 150 kompanija u oblasti automobilske industrije iz Jugoistočne Evrope.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Cilj SEE Automotive konferencije 2018. je podsticanje razvoja automobilske industrije u regionu, razmena iskustava, uspostavljanje poslovnih kontakta i upoznavanje učesnika sa trendovima i izazovima koje u ovoj oblasti donosi takozvana četvrta industrijska revolucija, to jest digitalizacija. Na B2B sastancima tokom Konferencije omogućeni su razgovori o saradnji OEM proizvođača, TIER1&2 kompanija i relevantnih međunarodnih institucija.
 

SEE Automotive konferenciju 2018 organizuje Automobilski klaster Srbije – AC Serbia, uz podršku Razvojne agencije Srbije i Nemačke organizacije za međunarodonu saradnju GIZ, u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje.
O aktuelnim planovima OEM i TIER1&2 kompanija, izazovima i potencijalima za dobavljače iz Jugoistočne Evrope, kao i mogućnostima za razvoj i primenu inovacija u automobilskoj industriji u ovom regionu, tokom prvog dana Konferencije, govoriće predstavnici najznačajnijih svetskih automobilskih kompanija i pratećih industrija prisutnih u ovom regionu, poput FIAT, BMW, KIA Motors, Bosch, Novares Group, Mecafor Products, Odelo Slovenija, Grammer, Mann Hummel, FESTO i Mitsubishi Electric, kao i kompanije i institucije iz Velike Britanije. Predstavnici ovih kompanija učestvovaće i na B2B sastancima, koji se održavaju u drugom delu prvog i na početku drugog dana Konferencije.

Drugog dana SEE Automotive konferencije 2018 na programu je panel o digitalizaciji, električnim automobilima i automatizaciji, na kome će učestvovati predstavnici Mithsubishi Electric Europe B.V., Festo, Consulio , Grammer Sistem d.o.o., RT-RK i Zumoko, kao i Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. Završni deo konferencije rezervisan je za radionice na kojima će, između ostalog, biti reči o izazovima i rešenjima koje nudi četvrta industrijska revolucija i mogućnostima finansiranja malih i srednjih preduzeća.
Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su uticale na unapređenje poslovanja kompanija iz automobilske i pratećih industrija u Jugoistočnoj Evropi. Zainteresovani za učešće na Konferenciji mogu se prijaviti na sajtu www.seeautomotive.com.

Povezane teme: SEE Automotive Conference, Novi Sad, Connect&Supply 2018
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»