Da li vas plaši registracija vozila?

Za mnoge vlasnike četvorotočkaša odgovor na ovo pitanje je: DA. Potvrdan odgovor nije samo zbog novčanih izdataka koji se kreću od par stotina pa čak i do dve hiljade evra, već i zbog same administracije počev od tehničkog pregleda, popunjavanja brojnih uplatnica, šaltera banki, MUP-a..

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Da vam registracija automobila ne predstavlja problem i imate kompletan uvid u sve administrativne korake pa čak i više od toga pobrinuo se sajt www.registracija-vozila.rs.

Naša zemlja, danas, može da se pohvali jednim intenet portalom koju mesečno posećuje čak 250.000 korisnika i parira internet palatformana na globalnom nivou.

Kreativan i stručan tim je uz pomoć analize tržišta ali i potreba korisnika došao na ideju da oformi internet portal za sve one koji poseduju motorna vozila.
U tom smislu, www.registracija-vozila.rs na jednom mestu nudi mnogobrojne informacije na temu osiguranja i registracije vozila.

Sama internet stranica poseduje mnogobrojne rubrike i na taj način obiluje tačnim i zakonom regulisanim informacijama. Naime, ukoliko želite da prensete vlasništvo, uvezete motorno vozilo, carinite, registrujete auto, kasko osigurate automobil, rešite nedoumice u vezi sa zakonskom regulativom, ovaj portal je za vas.

www.registracija-vozila.rs je portal nastao 2009. godine i svaki dan beleži sve veći rast i razvoj. U svakoj od ponuđenih rubrika možete naći odgovore na pitanja koja vas zanimaju a tiču se osiguranja i registracije vozila. Ukoliko na vaše pitanje ne postoji odgovor možete se direktno obratiti postavljanjem pitanja, a stručni tim portala će vam u najkraćem mogućem roku dati, na jasan, konkretan i pre svega od strane zakona tačan odgovor.
O kvalitetu ovakve platforme govori i činjenica da na sajtu možete izračunati cenu vaše registracije, uključujući takse i polise osiguranja, cene usluga agencija itd. Naime, možete isprobati i uporediti cene polisa osiguranja, uz pomoć padajućeg menija. Sami birate osiguravajuću kompaniju i kalkulator će vam obračunati iznos, a zatim možete uporediti i sve druge cene osiguranja, što vam se takođe nudi kao opcija. U ovom smislu, biće vam ponuđene cene koje su poređane od najjeftinije do najskuplje polise.

Ukoliko ste zainteresovani za kasko osiguranje možete popuniti odgovoarajući zahtev na ovoj stranici i na vašu elektronsku adresu će vam stići ponuda osiguravajućih kompanija.
Međutim, ukoliko se prvi put susrećete sa registracijom vozila ovde ćete naći sve jasne, precizne informacije i smernice kako bi ste registrovali vaš auto u najkraćem mogućem roku, bez grešaka i bespotrebnog trošenja vremena.
Ovu stranicu posećuje desetine hiljada korisnika dnevno i sve one kompanije koje su spoznale važnost pojave i prisustva na ovakvoj internet platformi povećale su svoj obim posla, zahvaljujući upravo ovako jednom internet portalu.
Jasno je da je ova platforma postavila standarde za razvoj poslovanja u oblasti osiguranja i registracije vozila.

Web servisi na ovom portalu pomažu razvoju poslovanja svih onih komapnija koje zakupe svoje mesto na ovakvim, tipskim stranicama a bave se poslovima osiguranja i registracije motornih vozila (osiguranja, tehnički pregledi, agencije...). Sve tehničke preglede na ovom portalu možete pronaći u adresaru agencija i tehničkih pregleda u Srbiji doći do najpovoljnije registracije za vaš automobil.

 

Povezane teme: registracija, vozila, automobili, troškovi
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»