Nagrada za Abart

Čitaoci Auto Bilda u Evropi vole Abarta

Da vozači u Evropi nisu imuni na pojavu i performanse „abart“ automobila potvrdilo je i priznanje za 2017/2018 godinu. Naime, čitaoci Auto Bild izdanja odabrali su upravo „Abart” za najbolji dizajnerski brend, u kategorijama gradskih automobila, kao i kabrioleta do 50.000 evra

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U klasi “toples” modela oreol najboljeg ovom prilikom je zasluženo otišao na adresu atraktivnog 124 spajdera“, koji je spojio privlačan stil i vanserijsko zadovoljstvo u vožnji.

Pored dinamičnog dvoseda, ovogodišnju dominaciju „škorpija“ potvrdili su i prepoznatljivi urbani modeli „abart 595“ i „abart 695“. Osim prvog mesta u pomenutoj klasi, „аbart“ je na renomiranom nadmetanju takođe bio u samom vrhu sportskih automobila i sportskih motora, čime je potvrdio reputaciju automobila sa izraženim karakterom. Održano sedmi put u nizu, renomirano nadmetanje je obuhvatilo 70.000 učesnika u štampanim i elektronskim Auto Bild izdanjima, čime je nastavljena jedinstvena tradicija saradnje profesionalnih novinara i automobilske publike.

Povezane teme: Automobili, Abart, Nagrada
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»