Sajam automobila možete da posetiti – IZ FOTELJE!

Omiljena manifestacija ljubitelja automobila i motocikala trajala je do 28. marta u halama Beogradskog sajma. Ipak, ima i onih koji zbog raznih okolnosti nisu mogli da posete ovogodišnju manifestaciju, pa smo za njih našli optimalno rešenje! Zahvaljujući tehnologiji, to više ne predstavlja problem. Sajam automobila dolazi u vaš dom. Sve što treba da uradite jeste da se zavalite u fotelju ispred kompa ili laptopa.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


Sajam automobila možete da posetiti – IZ FOTELJE

 

 

Zahvaljujući tehnologiji, to više ne predstavlja problem. Sajam automobila dolazi u vaš dom.

 

Sve što treba da uradite jeste da se zavalite u fotelju ispred kompa ili laptopa na adresi sajam.mojauto.rs

 

Za vas smo pripremili pravi „automobilski delikates“: mogućnost da najnovije modele prostudirate na svom računaru, tabletu ili telefonu. OMV Virtuelni sajam automobila je jedinstven projekat na našim prostorima i omogućava da udobno, bez stresa zbog gužve, sa uživanjem pregledate svaki model do detalja, da natenane prostudirate njegove karakteristike, da prespavate i sutra mu se ponovo vratite ako želite da kupite. Dodatno zadovoljstvo predstavlja napredna 3D tehnologija kojom su automobili snimljeni.

 

Najsavremeniju tehnologiju kompanija OMV iskoristila je i za predstavljanje svojih benzinskih stanica.

 

Zvezda ovogodišnjeg  OMV Virtuelnog sajma automobila je neprikosnoveni Lamborgini Huracan GT3 u trkačkoj verziji, koji je kao najskuplji eksponat jedan od samo 70 proizvedenih primeraka.

Kuriozitet je da se naš automobilski as Miloš Pavlović nalazio u grupi test-vozača tokom razvoja. Cena automobila je 397 000 evra, a da bi se doveo u stanje koje zahteva trkačka staza potrebno je još oko 300 000 evra.

Čak iako niste srećnik koji može da bude vlasnik ovog lepotana, sada vas ništa ne košta da bar virtuelno uživate u njemu, do mile volje i kad god poželite.

Mi smo se pobrinuli da ponudu na Virtuelnom sajmu učinimo izuzetnom, a na vama je samo da se pobrinete da dobijete ključ svog novog ljubimca.


 

 

Povezane teme: OMV pumpa, Sajam automobila, Lamborgini