„Rols Rojs Rajt luminari“ definiše nove granice luksuza – zavirite u enterijer prvoklasne limuzine

Kao simbol automobilskog prestiža, svaki „Rols Rojs“ predstavlja nove standarde u prestižnoj klasi. Kada je reč o kolekcionarskim modelima koji su izrađeni u malom broju primeraka ekskluziva je dovedena do samog maksimuma. Upravo to je slučaj sa edicijom „rajt luminari“, koja će biti izrađena u svega 55 primeraka

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 


Iako je već u serijskoj verziji nedodirljiva personifikacija luksuza, kompanija „Rols Rojs“ je elitni model dodatno opremila raskošnom opremom koja će ljubitelje automobila ostaviti bez daha. Počnimo od spoljašnosti, koja je u znaku premijerne „sanburst“ sive boje. Reč je o specijalnoj nijansi koja naglašava originalnu siluetu gorostasnog kupea.

 

U enterijeru, prestižni „rols“ promoviše magiju ručne izrade pa će „rajt luminari“ biti prepoznatljiv po panelima izrađenim od Tudor hrastovog drveta koje je po prvi put dobilo tretman osvetljenja. Naime, u okviru drvenih površina u kabini nalazi se i 176 LED svetala koje stvaraju impresivan ambijent u noćnim uslovima.

 

Ništa manje efektan „trik“ na oko posmatrača ostaviće i specijalna verzija materijala na bazi nerđajućeg čelika koja je ugrađen u kabinu. Osim savremenih materijala britanski luksuz je, po tradiciji, naglašen najfinijom kožom u dve boje. Naime na prednjim sedištima vozač i suvozač će uživati u rafiniranoj nijansi braon kože, dok je za anatomske „fotelje“ pozadi  tim dizajnera odabrao antracit sive tonove. Po mnogima najatraktivnije rešenje ostavili smo za kraj predstavljanja – u pitanju je izuzetno realna simulacija zvezdanog neba, koje dekoriše „plafon“ elitnog modela stvarajući neponovljivu atmosferu.

 

 

 

 

 

 

Povezane teme: Rols Rojs, Enterijer, Luksuzni automboli
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»