Velika međunarodna konferencija o automobilskoj industriji

Automobilski klaster Srbije organizuje veliku međnarodnu konferenciju o automobilskoj industriji pod nazivom "SEE Automotive Conference - Connect &Supply 2018". Ova dvodnevna konferencijia se održava u Novom Sadu u prostorijama Master Centra u periodu 17-18.04.2018 godine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ove godine konferencija ima respektabilne govornike sa veoma zanimljivim temama. Prvi dan konferencije je posvećen "tradicionalnim" temama kao što su kako postati dobavljač za velike proizvođače automobila (OEM kompanije) kao i za njihove velike sistemske dobavljače (TIER 1 kompanije).

Ove teme će predstaviti direktor BMW-a g. Esref Mermer - Direktor nabavke za jugoistočnu Evropu i Tursku, KIA Motors sa temom "KIA Motors Slovakia i Hyundai Motor Group" koju će predstaviti Direktor nabavke g. Michal Labaj. G. Labaj će predstaviti i inovacije u automobilekoj industriji koje su aktuelne u KIA Motorsu i Hyundai-u. Direktor nabavke FIAT Automobili Srbija g. Miodrag Ognjanović će predstaviti Fiat Chrysler Automotive grupaciju sa naglaskom na temu kako postati dobavljač za njih.

Od velikih sistemskih dobavljača TIER 1 kompanija predstaviće se: Novares grupa velika francuska kompanija koja ima pogon i u Zrenjaninu na temu inovacija u automobilskoj industriji. Naime kompanija Novares ima veliki broj patenata koji se odnose na to kako olakšati težinu vozila, kako da ona postanu bolja u smislu ekologije, isplativija u smislu proizvodnje i korišćenja. Zatim tu je Mecafor Products koji pripada takođe Francuskoj velikoj kompaniji "La Fonte Ardennaise Group" koju će predstaviti g. Nebojša Nedeljković - generalni direktor fabrike u Srbiji koji će predstaviti kompaniju i dati naglasak na to kako se lokalni dobavljači mogu povezati sa velikim proizvođačima automobila.

Prijavite se i vi!

Igor Vijatov kaže: "Imamo na konferenciji i predstavnika Mann Hummel-a velike kompanije koja proizvodi filtere, nju će predstaviti Generalni direktor Mann Hummel-ove fabrike u BiH. G. Hanno Miorini koji je direktor kompanije Robert Bosch zadužen za centralnu i istočnu Evropu će predstaviti aktuelnosti iz Boscha koje se najviše odnose na inovacije u automobilima i koje sada možda izgledaju futuristički ali ih Bosch već implementira u nove automobile. Kompaniju Odelo Slovenija koja proizvodi farove z aautomobile će predstaviti g. Gregor Bombek (direktor komercijale), on će tokom svoje prezentacije istaći kako se stiže do zacrtanih ciljeva sa jasnim metodama, jasnim vizijama i dobrim timom.
 

Pred kraj prvog dana organizujemo UK panel. Uz pomoć trgovinskog odeljenja Ambasade Velike Britanije na konferenciju dolazi 5-6 kompanija iz zemlje koja je u proceu izlaska iz EU te očekujemo da će oni zajedno sa predstavnicima ambasade predstaviti njihovo viđenje inovacija u u UK, predstaviće svoje kompanije i razgovarati sa kompaijama iz SEE regiona tokom B2B sastanaka o mogućnostima za saradnju."

Svi govornici prvog dana konferencije će učestvovati na B2B sastancima koji su predviđeni za kraj orvog dana i početak drugog. Tokom ovih sastanaka učesnici će imati priliku da se lično predstave i razgovaraju o potencijalnoj saradnji.

Povezane teme: SEE Automotive Conference, Connect & Supply, master centar, novi sad
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»