Jaguar I-pejs stigao u Srbiju

Na atipičnom mestu za predstavljanje automobila, British Motors je svog novog člana iz Jaguar game, predstavio na ledu sipred novobeogradskog tržnog centra. Nakon pretpremijere u novembru prošle godine, kompanija British Motors je organizovala i premijeru novog Jaguarovog SUV modela E-pace.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi model u kategoriji kompaktnih SUV-ova već se našao u stalnoj postavci salona Britiš Motorsa. Prodaja ovog modela je počela i u narednim danima se očekuju i prve isporuke. Model „i-pejs“ je kao i svoj stariji brat („f-pejs“) ušao u Ginisovu knjigu rekorda, i to svojim skokom od 15 metara i obrtom od 270 stepeni, na svetskoj premijeri tj. prvom predstavljanju u Londonu prethodne godine.

–Veliko nam je zadovoljstvo što smo jedna od retkih zemalja koja u kratkom vremenskom periodu od svetskih premijera ima mogućnost da organizuje i premijere modela za domaće tržište. Ovog puta, reč je o prvom kompaktnom SUV modelu „jaguar i-pejs“.
Ovo je kompaktni SUV model koji je nešto između velikog SUV-a „f-pejs“ i kupea „f-tajp“ - izjavio je Ostoja Mijailović, vlasnik i generalni direktor kompanije British Motors. Cena osnovnog paketa novog člana Jaguar porodice se kreće od 34.640 evra.

Povezane teme: jaguar, i pejs, SUV, British Motors
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»