"Opel grandlend X" sa još više dizel "konja"

Novi „opel grandlend X“ je svetsku premijeru imao na Salonu automobila u Frankfurtu u septembru, a upravo stiže u prodajne salone. „Opel“ je odlučio i da proširi ponudu motora i novi veliki SUV sada može da se poruči sa snažnim dvolitarskim dizel agregatom koji razvija 177 KS i isporučuje maksimalni obrtni moment od 400 Nm. On dolazi u kombinaciji sa novim osmostepenim automatskim menjačem.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

„Grandlend X“ sa 177 „konja“ od 0 do 100 km/h ubrzava za 9,1 sekundi, dok je maksimalna brzina 214 kilometara na sat. Uprkos svojoj energičnosti, „grandlend X“ je veoma efikasan sa prosečnom potrošnjom goriva ispod pet litara. Motor takođe dolazi sa efikasnim kontrolnim sistemom izduvnih gasova sa „AdBlue“ ubrizgavanjem (SCR, selektivna katalitička redukcija), koji neutrališe azotne okside (Nox) iz izduvnih gasova motora. Vodeni rastvor uree, koji sadrži amonijak (NH3), hemijski reaguje sa azotnim oksidima u SCR katalizatorima i kreira bezopasnu paru u vidu azota i vode.

 

Rezultati za primer takođe mogu da se zahvale novoj osmostepenoj automatskoj transmisiji, koja dolazi u kombinaciji sa novim četvorocilindričnim dizel motorom. „Grandlend X“ je drugi „Opel“, nakon nove „insignije“, koji je dobio ovaj premijum, efikasni, osmostepeni automatski menjač. Njega karakteriše još bolji i uglađeniji kvalitet promena stepena prenosa u poređenju sa šestostepenom automatskom menjačkom kutijom.

Povezane teme: Opel, Opel grandlend X, Dizel motor, Insignija, Opel insignija, osmostepeni automatski menjač
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»