Poljoprivredna mehanizacija sa tradicijom dugom 30 godina

Ako bi jednom rečju, kao proizvođači poljoprivredne mehanizacije koji se bave i prodajom, trebalo da opišemo tržište kod nas i u regionu, to bi bila konkurencija. U današnje vreme, postoji veliki broj proizvođača, od mašina koje nastaju u malim porodičnim radionicama do proizvoda velikih inostranih kompanija.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


Zato je potrebno biti drugačiji i steći poverenja kupaca.

Tradicija duga 30 godina i kvalitet proizvoda su ono što nas izdvaja od ostalih. Vrhunski kvalitet materijala i izrade su razlozi zašto su mašine nastale u proizvodnom pogonu "AgroFerocoop doo" Temerin jedne od vodećih na tržištu.
C znak, ISO standard i uvođenje CNC mašina u proizvodnju su potvrda da nam je kvalitet najvažniji, ali i da pratimo sve zahtevnije tržište. Rad, trud i neprekidno usavršavanje doveli su to toga da naše mašine postanu tražene i van zemalja bivše SFRJ, tako da sve više izvozimo u Češku, Mađarsku, Nemačku...


Nakon dugogodišnjeg poslovanja, možemo se pohvaliti da ne postoji mesto u zemlji u kome nema naše mehanizacije. Zadovoljni kupci koji se uvek vraćaju su naša najbolja preporuka.
 

Iako je dobar glas i zadovoljan seljak najbolja reklama, u današnje vreme savremenih tehnologija, neizbežan je i internet marketing kako bi informacije o našim proizvodima došle i do najudaljenijih predela. U tome nam svakako mnogo pomaže i saradnja sa portalom "Moj auto" zahvaljujući kom potencijalni kupci mogu upoznati rezultate našeg rade iz topline svog doma, bez posete sajmova ili vašara koji su u prošlosti bili vodeće mesto za prezentaciju proizvoda.

U savremenom dobu, kada je vreme najdragoceniji faktor, na brz i jednostavan način, preko sajta "Moj auto" predstavljamo novitete iz našeg pogona, ali i mehanizaciju po kojima smo prepoznatljivi dugi niz godina. Sajt je veoma pregledan i lak za snalaženje tako da jednim klikom zainteresovani kupci dolaze do detaljnih karakteristika o mašinama, fotografija i informacija o nama, kao proizvođačima. Ovakav vid oglašavanja ne samo da je brz i povoljan već nije ograničen vremenom i prostornom udaljenošču izmedju ponuđača i potrošača.

Povezane teme: poljoprivreda, Poljoprivredne mašine, Poljoprivredna mehanizacija
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»