Predstavljen novi model BMW X3 – „Spreman za misiju“

Novi model BMW X3 svečano je predstavljen javnosti na promociji u Beogradu. Zvanice kompanije Delta Motors našli su se u neobičnoj scenografiji koja dočarava ambijent Marsa, prateći tako globalnu kampanju novog BMW X3 “Exploring Mars”. BMW ističe da je ovaj model “spreman za misiju” i predstavlja ga kao izraz slobode i beskonačnih mogućnosti.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sve prisutne su pozdravili generalna direktorka Delta Auto Grupe Aleksandra Đurđević, direktor prodaje Delta Motorsa Zoran Mihajlović kao i finansijska direktorka BMW AG gospođa Izabel Vedl, zadužena za regione Afrike, Kariba i Istočne Evrope. Gospođa Vedl je u svom obraćanju istakla BMW X3 kao vozilo koje postavlja standarde u efikasnosti i sportskom karakteru u okviru svog segmenta. Među najprodavanijim je BMW X modelima i model od koga se očekuje da nastavi priču o uspehu svog prethodika.

Za sam početak prodaje u ponudi su dve benziske i dve dizel verzije, počevši od 140 kW/190 KS do 265 kW/360 KS koje u standardnom paketu opreme imaju osmostepenu Steptronic transmisiju i inteligentni pogon na svim točovima xDrive.

Početna cena novog BMW X3 2.0 dizel modela iznosi 45.500 evra sa PDV-om. Cenovno pozicioniranje je u potpunosti isto kao i kod prethodnog modela, uvećano za iznos dodatne opreme kojim je novi model bogatiji (automatski menjač, automatska klima, led farovi, aluminijumske felne od 18 inča…).

 

Povezane teme: BMW, BMW X3, Tržište novih automobila, Delta motors
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»