Konačno i kola i uslovi po vašem ukusu

Potraga za novim četvorotočkašem često predstavlja izvor velikog stresa i stoga odluku o kupovinu istog nije lako doneti. Umesto da se fokusiramo na poseban brend, model ili boju koja nam se najviše sviđa, ograničeni budžet nas primorava da se opredelimo za ekonomičniji i skromniji automobil.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Upravo iz tog razloga je UniCredit Leasing pripremio posebne uslove finansiranja kupovine različitih brendova automobila kako bi izašao u susret željama kako postojećih, tako i potencijalnih klijenata i omogućio im da u potpunosti uživaju u novom ljubimcu o kakvom su oduvek sanjali.

U skladu sa tim, ova lizing kuća je obezbedila fiksnu nominalnu kamatnu stopu, koja se kreće od 1,99%, dok period otplate može ići i do 60 meseci. Na taj način klijenti mogu unapred da planiraju svoj budžet, jer će mesečna lizing rata biti ista tokom čitavog perioda otplate. Pored toga, pravna lica i preduzetnici imaju priliku da iskoriste i mogućnost finansiranja PDV na 90 dana.

Hajde da vam pomognemo da svoje snove pretočite u stvarnost. Pogledajte šta smo pripremili za vas na na sajtu UniCredit Leasing Srbija ili nas posetite na Sajmu automobila u Novom Sadu u periodu od 25. do 29. oktobra.

Povezane teme: UniCredit Leasing Srbija, kupovina auta, prodaja vozila, polovni automobili, kredit, auto kredit
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»