Hjundai: superheroji na putu!

U Hjundaijevom centru na Novom Beogradu organizovan je nastavak akcije prikupljanja novčanih sredstava, u sklopu akcije povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta. Kompanija "Hjundai Srbija" je u junu ove godine započeka akciju prikupljanja sredstava za Osnovnu školu " Miodrag Matić" jedinu školu za decu obolelu od cerebralne paralize u Srbiji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Škola vrši prevoz dece od kuće do škole i nazad, a u želji da im bar malo olakša njihov zahtevan posao, predstavnici korejske kompanije organizovali su prikupljanje novčanih sredstava, donacija, koje će trajati do sredine novembra ove godine.

Posetioci su se odazvali u velikom broju i podržali akciju tako što su se priključiti test vožnjama, kao i ličnim prilozima, a akciju su podržale brojne javne ličnosti: Inspektor Blaža, Aleksandar Gajšek, Adriana Čortan, Milan Đurđević i drugi. Marina Cikuša, defektolog škole i vođa tima za podršku učenicima, objasnila je značaj ovakvih akcija za ugrožene obrazovne institucije koje se svakodnevno suočavaju sa nedostatkom sredstava za nesmetan rad.  

Akcije u svrhu povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta, "Hjundai Srbija" organizuje već devet godina, uz podršku regionalne centrale "Hjundaija". Akciju "Superheroji na putu”" podržali su predstavnici škola "Radoje Domanović", "Branislav Nušić" i "Svetozar Miletić" iz Beograda, čiji su učenici učestvovali u edukacijama.

 

Povezane teme: Hjundai, Hyundai, Bezbednost u saobraćaju, Deca u saobraćaju
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»