Meklaren: virtuelni supersportista

Ekstremni Meklarenov "granturizmo" automobil naći će se u novoj video-igri za "Plejstejšn 4" - "Granturizmo sport", koja će se naći u prodaji 17. oktobra.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Automobil je, moglo bi se reći, odgovor na "Prodžekt uan" Mercedes-AMG-a, s obzirom da je i on napravljen na osnovu tehnologija iz Formule jedan. Razlika je u tome što njegov hibridni pogon čini 4,0-litarski V8, a ukupna snaga sistema iznosi 1.150 KS, uz maksimalni obrtni moment od 1.275 Nm u kojima će, za sad, samo virtuelno da uživaju korsnici igre…

Ovo je samo jedna od zanimljivih informcija koje čitaoci mogu da pronađu u novom, 169. broju magazina "Auto Bild".

Glavna tema je obeležavanje pola veka postojanja čuvene radionice AMG, danas važnog dela u poslovanju Mercedesa, koji je nedavno dostigao fantastičnu brojku od 100.000 prodatih automobila u godini.

Osim toga, čitaoci "Auto Bilda" moći će pronađu i prve utiske sa test vožnji "vrućih noviteta", kao što su "volvo xc40" i "kija stonik".

Članovi redakcije imali su prilike da se upoznaju izbliza i sa novom "insignijom GSi", sa kojom se vratila oznaka kojom su kupci šarmirani još u vreme "kadeta", a ekskluzivna je priča iz kabine "ajkona" -  "audija" budućnosti.

U redovnoj rubrici "Saveti" možete pročitati koliko je važno proveravati pritisak u gumama i kako da to uradite na najefikasniji način, ali i kako da sami sredite sedišta posle sezone odmora i putovanja...

 

Povezane teme: McLaren, Meklaren granturizmo, Auto Bild 169
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»